Mallemoeder zegt: Ere wie ere toekomt…

Waar het over gaat…
Geef uw mening…
Mallemoeder hoopt dat de onvolprezen, wijlen Nico Haak in de prijzen valt…

Advertentie

10 gedachten over “Mallemoeder zegt: Ere wie ere toekomt…

 1. In het wapen van Mallemoeder staat: Alles wat met internet van doen heeft is graties. Alles? Ja, alles…

 2. Het meest wonderlijke is volgens mij dit:
  Pas als alle (bij)gelovige mensen zo een bandje hebben gekocht- á €35,- pas dan word er aandacht aan besteed. Het is dan wel oplichting, het is in ieder geval economie….

 3. Ze houdt zichzelf en anderen op gecompliceerdere manier voor de gek en gelooft ook nog dat ze de ”waarheid” dient,realist is, enz. enz. Net als Crypto overigens. Hallo crypto,long time no discussion en censuur van je…

 4. @ Haddock,
  Nee, Mallemoeder is zeker niet bijgelovig. Maar hoe anders is het met u gesteld. Gezien uw tweede “commentaar” ziet u nog steeds spoken…

 5. Ontkennen helpt niet malle moe…..we geloven allen omdat we de realiteit niet bevatten. Of bevat U de ”realiteit” zoals u anderen wil doen geloven?

 6. En waarom wilt U dan anderen zonodig laten geloven dat U,ja juist U inzicht betreffende een niet vatbare realiteit bezit?

 7. Ach, Mallemoeder is hoe dan ook gedoemd te geloven? Langzamerhand begint Mallemoeder inzicht te verkrijgen in uw realiteit…

  P.s.:
  Gaat uw geniale bijdrage aan dit blog weer lang duren, denkt u? Bent u soms seizoensarbeider? De hele zomer bent u afwezig geweest en nu het herfst wordt denkt u: “Kom, laat ik de rest van de wereld eens verblijden met mijn inzichten…”.

 8. “Ze houdt zichzelf en anderen op gecompliceerdere manier voor de gek en gelooft ook nog dat ze de ”waarheid” dient..”

  Nou pis ik ook in mijn broek van het lachen!!

  mmmgghhhaahahaHAHAHAH

  MALLEMOEDER..HELP!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s