Hoe Janet en Coen het samen doen

Standaard
Graancirkels

Fascinerend fenomeen…

Janet en Coen zien ze vliegen!
U denkt misschien: Mallemoeder heeft al zo vaak geschreven over landingsplaatsen van ufo’s en ontvoeringen door buitenaardsen, dit hoeft voor mij niet meer… Maar wacht! Het gaat hier niet om een doorsnee ufo-spotter, nee integendeel: het gaat hier om Janet Ossebaard! Euh… wie? Juist ja, Janet Ossebaard… En wie is dat dan wel, zult u zich afvragen! Welnu, we hebben het hier over een vooraanstaand expert en specialist op het gebied van graancirkels, ufo-waarnemingen en -ontvoeringen! Daarnaast is zij columniste Earth-matters.nl. Ze schrijft uiteraard het liefst over ufo’s en graancirkels en andere onverklaarbare fenomenen. Het zijn uitermate boeiende verhalen om te lezen en, indien uw fantasie toereikend is, kunnen deze in nevel en mysterie gehulde verhalen uiterst geschikt blijken voor verjaardagsfeestjes.

Alles ken!

Heelal volgens Coen en Janet…

Maar terug naar Janet. Ik moet bekennen dat ik tot op de dag van vandaag nog nooit van haar had gehoord, maar haar sterke verhalen en belevenissen wekten mijn aandacht. Janet is geen onbekende in de ufo-wereld, zo schroomt ze niet om in haar columns adembenemende verhalen te schrijven die het plafond van der fantasie raken!

Op speurtocht in Engeland

Janet en Coen

Alientortelduifjes

Janet schrijft op haar blog een bekende te zijn van ufo- en graancirkelspecialist Coen Vermeeren. Ze schrijft liefkozend in haar column: “…het is leuk vertoeven met Coen…”en “…die doctor ingenieur van de TU Delft die alleen met zijn snufferd op TV komt als hij een boek over ufo’s heeft geschreven…”. Wat lief toch! Maar goed, vanuit hun onderlinge vriendschap is een geniaal idee ontstaan: Janet en Coen zouden samen met hun ”studenten” op ufo-jacht gaan in Engeland! Een openhartig maar vooral een leerzaam gebaar richting de studenten. Vakantie vieren en tevens kennismaken met buitenaardse wezens, dat is niet voor iedereen weggelegd.

Dingen in de vijfde dimensie
Het bezoek aan Engeland heeft zo te lezen diepe sporen achtergelaten bij zowel docenten als leerlingen. Janet schrijft: “Toen mijn groepsleden zaten te mediteren in een graancirkel en ik er overheen vloog en foto’s maakte, bleek er een groot buitenaards schip boven de groep te hangen.

Ufo's bestaan gewoon...

Een wetenschappelijke visie…

Gelukkig begeven die dingen zich in de vijfde dimensie want anders had ik mij met mijn kleine microlight ongetwijfeld vol in de zijkant van de enorme schotel geramd met alle gevolgen van dien!” Heeft u het nog? We gaan door: “De klassiek gevormde UFO (een mat glanzende grijze schijf – zo groot als de graancirkel – met een koepel bovenop en negen lichten aan de onderkant) zette elke persoon in een zuil van licht. Het gevoel werd door allen omschreven als zuiver, liefdevol en vredig…” Ach gut toch… Nu ben ik zelfs ontroerd en moet alle zeilen bijzetten om mijn emoties te onderdrukken.

Doodsangst bij honden?
Janet lijkt begaan met dieren, zo maakt ze zich zorgen over hoe haar hond zal reageren bij het zien van laag over vliegende ufo’s. Ik denk, (maar dat is puur speculatief) dat ze bij het zien van haar hond wel een kluifje naar beneden gooien. Een hond van een ”bekende” zullen ze toch niet meenemen op reis naar Cygnus?

Hond van Ossebaard

De hond snapt het…

JB

Advertenties

3 gedachtes over “Hoe Janet en Coen het samen doen

  1. Léon Vrins

    Anoniem een quasi-lollig stukje schrijven over Janet Ossebaard en Coen Vermeeren, kan het nog zieliger?
    Kom eens achter je pseudoniem vandaan, Mallemoeder!

  2. H.Katan

    Maakt het iets uit over de inhoud die eigenlijk zo treurig is dat je er beter om kunt lachen dan kunt huilen.
    Zielig is wanneer je niets te melden hebt en dan gaat lopen zeuren over de anonimiteit van iemand en niet ingaat op de inhoud .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s