Evoluon: van Centrum van Wetenschap tot Periferie van de Religie…

Spiegelreflex
Spiegelreflex: 2000 jaar

Voorwoord

Voor u ligt de nieuwe en speciale editie van Spiegelreflex. Speciaal omdat wij het heugelijke feit vieren dat Spiegelreflex al 2000 jaar wijsheid maandelijks reflecteert naar de lezers toe. En hoe! In dit nummer besteden we onder meer aandacht aan het quantumbewustzijn van de Maan. Zoals bekend mag worden verondersteld, kijken wij met de Maan in onze energieziel. Dat betekent, dat de maan een onbewust aspect is die daarmee de energieziel is en daarmee ook quantumonbewust. De mens, wier bewustzijn afhankelijk is van hetgeen quantumtief zichtbaar is, kan worden meegesleurd door stemmingen, chakrale gevoelens en wat al niet meer. Op pagina 5 leest u het hele verhaal. Verder in dit nummer: Is jouw energieke kind snel overstuur, snel quantumgeïrriteerd en geprikkeld? Raakt het snel in quantumpaniek en schrikt het snel wanneer het bijvoorbeeld twee vingers in het stopcontact steekt? Stelt het veel vragen over onderwerpen die te herleiden zijn naar de schijnbare quantumchaos? Vraagt het constant speciale aandacht? Ruikt het elk vreemd geurtje? Heb je altijd geweten dat jouw kind een speciaal kind is? Grote kans dat jouw hoog sensitieve koter hoog begaafd is! En dat terwijl de antiquantumdocent toch iets anders vermoedt! Lees er alles over op pagina 12. Tot slot zullen we twee onderwerpen in dit feestelijke nummer er uitlichten: Het quantumsjamanisme van het kleine grootmoedertje Kiesha Crowter en het groots opgezette energiecongres naar aanleiding van 2000 jaar Spiegelreflex op 5 en 6 april. Te beginnen met het laatste.
Mallemoeder, hoofdredactrice.

Congres: 2000 jaar spiegelreflex
De 2 dagen zijn gevuld met een indrukwekkende sprekerslijst; heb je even een momentje?

Jan Huppelkat: Het Vuige Geruis
Jan Huppelkat was internist-onderzoeker en heeft nu zelf een heus ziekenhuis opgericht, een behandelcentrum voor innovatieve geneeskunde: ‘Stichting Het Vuige Geruis’. Er worden o.a. experimentele kankerbehandelingen uitgevoerd, die vrijwel zonder bijwerkingen zijn en tot op heden, uiterst effectief… Hoe effectief? “Patiënten krijgen onze experimentele geneesmiddelen uit mededogen…” Zo effectief dus.

Jan LOL: LSD-kunst
Jan LOL is met zijn unieke LSD-kunst een inspirator voor veel hippies. Jan LOL zal zijn werk presenteren op een hele, eigentijdse manier, met een quantum-multimediabeleving vol mooie quantummuziek, pakkende teksten en kleurrijke animaties. Geniet van een prachtige suggestieve LSD-trip met als hoogtepunt de activatie (meditatie met geometrie en muziek). En deze activatie (!) zal ongetwijfeld Schumann-geresonneerd zijn.

Zoeten lieven Gerritjen: Hoofdrekenen
Vanuit het hoofdrekenen krijg je inzicht wat je quantummissie is en hoe je deze energetisch gestalte kunt geven. De geboortedatum geeft de kansen aan en de volledige geboortenamen de mogelijkheden om deze missie uit te voeren. Hoppeta!

Gesus Crypto de Evangelista: Het blije antwoord op de crisis
Mensen die naar een bijeenkomst met Gesus Crypto de Evangelista zijn geweest, herken je na afloop meteen. Ze zijn blij, vol vertrouwen en de tranen van het lachen zitten nog op hun quantumwangen. De workshop van Gesus is dit keer gebaseerd op een nieuwe visie op geld, verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Daar heeft ie namelijk een quantumboekje over geschreven dat nog niet energiek goed loopt…

Donna van De Kleien too Drukkenkak
Donna gaat spreken over praktische tools, die het mogelijk maken om als spiritueel wezen volledig gegrond in het hier-en-nu op de aarde aanwezig te zijn. Jazeker! Met een unieke healingsessie aansluitend, kunnen wij de chaos in onze persoonlijke ruimte opschonen en in harmonie omzetten. Daar!

Antje Snorrepoes: Graancirkels, toegang tot het mysterie
Al decennia lang verwonderen graancirkels mensen over de hele wereld (noot van de redactie: nou…). Het houdt wetenschappers uit allerlei disciplines in de greep (noot van de redactie: nou…). Wat is de rol van de menselijke geest binnen het graancirkelfenomeen? (noot van de redactie: zucht…) Wat betekenen de prachtige formaties? (noot van de redactie: hoe lang is de plasser van Mallemoeder…). De meest recente ontdekkingen en inzichten zullen worden gedeeld, begeleid door prachtige beelden… (noot van de redactie: Mallemoeder heeft geen lange plasser…).

Aart de Pisang: Stop kanker vandaag en niet over 20 jaar
Na het uitkomen van het boek ‘Het verzwegen verhaal over kanker’, heeft de voormalige manager van de Rabo-bank nog maar één missie: “Dit moet iedereen weten! Het wetenschappelijke bewijs over het verlagen van de kans op kanker heeft mij geïnspireerd om op te staan tegen kanker. Ik vind dat het tijd is om het grote publiek te informeren”. De Pisang was werkzaam bij de RABO-bank en in dier voege is hij kankerspecialist…
(…)
(…)

Marieke Egoïsma: Acceptatie & Zelfcompassie: de sleutel tot persoonlijke groei
Geluk zit niet in het veranderen van hoe je nu bent maar in het jezelf ontspannen in hoe je nu bent. Daarover spreekt Annemarie. “Acceptatie en zelfcompassie als sleutel voor persoonlijke groei”. Je niet richten op veranderen wat is, maar op het leren willen van wat is. Toch?

Désirée L. Röver: Van magisch wonder tot gemedicaliseerd trauma
Conceptie, zwangerschap en geboorte zijn niet alleen wonderen van de natuur, de omstandigheden waaronder deze processen plaatsvinden, zijn allesbepalend voor het fysieke-, emotionele-, mentale-, en spirituele welbevinden van ieder nieuw mensenkind… En daarmee ook aanzienlijk van invloed op de maatschappij.
Wie? Desiree L. Röver…

Dr. Gert E. Potsenmaker, apotheker: ‘Neem je gezondheid in eigen hand’
Onomwonden zal Potsenmaker in zijn lezing uitleggen waarom het van levensbelang is om je voedingspatroon onder de loep te nemen, zodat je bewust gaat worden van eventuele voedingstekorten. Ziekte kan namelijk worden voorkomen en genezen met de juiste voeding en voedingssupplementen en dus in eigen hand te nemen. M.a.w. Ziek worden is eigen schuld, dikke bult!

Poen Verminderen: Het fenomeen UFO’s
Volgens dr.ir. Poen Verminderen, luchtvaart- en ruimtevaartdeskundige, is er alle reden om aan te nemen dat buitenaardsen onze planeet al regelmatig bezocht hebben en ook vandaag de dag bezoeken. Wie onderzoek doet naar de feiten leert al snel dat er duizenden betrouwbare professionals, hoge militairen, piloten, astronauten, maar ook wetenschappers en overheidsfunctionarissen, hiervan al meer dan 60 jaar getuigen.

Bram Intratuin: De wereld als spiegel van je innerlijke wereld
Een lezing waarbij je niet alleen kennismaakt met de bloesemremedies, maar ook leert waarom een zo eenvoudige bloem zoveel voor het quantumbewustzijn kan betekenen. Het ADHD thema en hoe kun je je kinderen helpen door zelf remedies te gebruiken. Hoe kun je bloesemremedies op een makkelijke manier voor jezelf uitzoeken.

En mocht je nadere en uitgebreidere informatie willen hebben, en ook voor opgave, kijk op onze site!

Euh? Ohja… Ook KieshaKeisha Crowther heeft iets te vertellen…

Mallemoeder neemt dat verhaaltje echter met een korreltje Keltisch zout…

Advertenties

14 gedachten over “Evoluon: van Centrum van Wetenschap tot Periferie van de Religie…

 1. Aha, Mallemoeder is hoofdredactrice van dit blad. Geweldig, ik begon al bijna te denken dat iemand al 2000 jaar geleden de drukpers had uitgevonden.
  Een Poe dus.

 2. Scroll naar “Désirée L. Röver: Van magisch wonder tot gemedicaliseerd trauma”… vervolgens naar de laatste zin: “Wie? Desiree L. Röver.” En klik! Je gaat plassen in je broek van de lach!!!

 3. En dan die Donna. Van drama naar humor, de kortste weg naar huis. Nou, je moet inderdaad wel gevoel voor humor hebben. Spirituele heipalen slaan, hoe komt iemand er op? Zijn er echt mensen die deze onzin kunnen lezen, zonder onmiddellijk in lachen uit te barsten? Ze heeft joods gestudeerd. Wat moet ik me daar in vredesnaam bij voorstellen? Of bedoelt ze dat ze Hebreeuws heeft gestudeerd? Dat zal wel niet, want dan zou ze dat toch wel hebben geschreven.

 4. Keisha Crowther? Yes! En wat een boodschap.. Keisha werd op haar 30ste ingewijd tot Shaman en kreeg de naam Little grandmother. Haar moeder is Native American en haar vader is blank. Ze had als klein kind aldoor helderziende ervaringen, zag dagelijks aura’s om mensen heen en kreeg diverse ervaringen en lessen over de aarde en de mensheid door. Dit alles begon op haar 8ste. Dit gebeurde voornamelijk op helderziend, horend en wetend vlak.

  Vaak heeft zij gedacht dat ze gek was, omdat zij zich zo anders voelde en merkte dat niet iedereen de dingen zag en ervaarde zoals zij dat deed. Door haar Indiaans roots, zat ze af en toe, in stilte en nog onwetend, over wat haar te wachten stond, de bijeenkomsten van haar familie bij.

  Vaak heeft ze gedacht dat ze gek was? Goh, volgens mij is deze eerste ingeving van haar ook direct de juiste. Deze dame is gewoon de weg kwijt.

  Maar goed alle links tonen in feite aan dat er heel wat klanten voor de psychiater toegang hebben tot internet.

 5. Wat te denken van deze wijsheid van mw. Röver zelf:

  “Wanneer het hoofd
  niet is verbonden met het hart,
  kunnen de handen en voeten
  de meest verschrikkelijke dingen doen.“

  Me dunkt, wanneer het hoofd niet is verbonden met het hart, dan ben je gewoon dood bent en kunnen die handen en voeten helemaal niks meer doen.

 6. Ja, maar dat moet je natuurlijk in overdrachtelijke zin zien. In hoeverre het hoofd van mw. Röver ergens mee verbonden is, weet ik niet. Waar het ook mee verbonden is, het is in ieder geval niet met de realiteit. Ze kraamt in ieder geval alleen maar onzin uit.

 7. Korreltjes zout? Dat moet dan natuurlijk wel ongeraffineerd zeezout zijn, want dat is beter voor de bloeddruk, althans als ik de man van het hotel waar ik vakantie heb gevierd zou moeten geloven. Maar goed, die was ook aardig de weg kwijt. Ik heb heel wat keren met kromme tenen naar hem zitten luisteren. Dat kon moeilijk anders, want hij was ook de chauffeur van het busje. Om het een en ander een beetje te dempen zette ik m’n mp3-speler maar aan.

 8. Dat mevrouw Röver de weg volledig kwijt is met haar gebrabbel en met de realiteit mijn inziens hoeft geen betoog. Waar ik echter niet als biochemicus in meega is het volgende: er zou geen verschil zijn in de samenstelling van verschillende zouten volgens u ? Zeker wel, het belang van het mineraal zout is voor het menselijk lichaam van ongekende waarde. Het keukenzout (natriumchloride) zoals wij die kennen is toch wezenlijk anders van samenstelling dan van nature gewonnen zeezout, hoewel in kleine hoeveelheden zitten er toch sporen in van andere mineralen in die men niet in keukenzout aantreft.
  Tevens betwijfel ik de relatie tussen het “normale” zoutgebruik en hoge bloeddruk, de oorzaken van een te hoge bloeddruk liggen veel complexer dan menigeen denkt, en om dan meteen het zoutgebruik hiervan de schuld te geven lijkt mij wat te voorbarig en onterecht !

  Conclusie:
  Hoewel ik de verhalen van de door u genoemde chauffeur niet inhoudelijk ken moet ik hem bijstaan in zijn verhaal dat geraffineerde en onbewerkte zeezout iets anders is als de keukenzout die wij kennen, en derhalve “gezonder” mag worden genoemd !

  Jakob

 9. Dat er in zeezout ook andere elementen voorkomen is mij ook bekend, maar of dit nu echt zoveel effect op de gezondheid heeft, weet ik niet. Over het algemeen wordt er gesteld dat te veel zout slecht is voor de bloeddruk. Dat het mechanisme ingewikkelder is dan zo wordt voorgesteld, wil ik nog wel geloven. Dat zeezout een andere werking zou hebben dan keukenzout, uiteindelijk ook zeezout, maar dan heel oud, betwijfel ik toch. Bovendien stelde deze chauffeur dat alles wat geraffineerd was, slecht zou zijn. Dus ook zeezout, als dat geraffineerd zou zijn. En wit zeezout was volgens hem dus ook geraffineerd.

 10. Inderdaad Renate worden de gezondheidsvoordelen van (ongeraffineerd) zeezout (Keltisch zeezout) nogal eens schromelijk overdreven. Wel mag men stellen dat het t.o.v gewoon keukenzout altijd gezonder is en derhalve de voorkeur verdient ! Van zout is bekent dat het de eigenschap heeft om vocht vast te houden, maar dat is eerder te wijten aan een slechte pompfunctie van het hart dan door het zout zelf. Mensen met hypertensie krijgen het advies om weinig drop te eten, ook hier wijzen artsen door onvoldoende kennis van zaken zout als schuldige aan. Wat de meeste artsen echter niet weten is dat er in drop weinig of geen zout verwerkt is, het is de Glycyrrhine die de bloeddruk doet stijgen !

  Laat ik vooropstellen dat ik geen medicus ben, maar artsen projecteren door onvoldoende kennis van zaken hun angst voor zoutgebruik ten onrechte over op hun patiënten…..want meestal gaan de mensen er blindelings vanuit dat een arts het wel moet weten want hij heeft ervoor gestudeerd………een grote misvatting overigens !

  Niet ter zake doende wil ik nog kwijt dat een te hoge bloeddruk door inname van magnesiumcitraat zienderogen zal dalen……mits therapietrouw voorop staat !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s