Coen, Taede, Renzo en Werner…

Standaard
Een wuft wezen

De mens is wuft: Mevrouw E. de Smetsaed

Op 6 januari 2014 werd Bremen opgeschrikt door een UFO.
Op 6 januari 2014 denkt Taedes: “we gaan religie weer ff verbinden met wetenschap!
Op 6 januari 2014 denkt Mallemoeder nog: “Wacht es ff: Renzo zegt dat ze geen vleugels hebben… Dus, Taedes, je hebt een puntje!”
Op 7 januari 2014 wordt Coen Vermeeren dus flink ondervraagd door de EO.
Op 7 Januari 2014 denkt Mallemoeder nog steeds: “Krijg nou tieten met die Galactische Federatie!”
Op 7 januari 2014 komt de NOS echter in enen met een Leiter, met een UFO-Führer… die rept over een radarengel!

Ergo: alle gekheid op een stokje!
De mens is een wuft wezen… Werner nicht… Und Mallemuttie auch nicht…

Advertenties

6 gedachtes over “Coen, Taede, Renzo en Werner…

 1. Jakob

  Ik denk dat Mallemoeder het hele ufo gebeuren weleens zou kunnen onderschatten. Het komt steeds vaker voor dat deze mysterieuze en voor ons niet te bevatten (hoe zal ik ze noemen) vaar of vliegbollen richting de aarde komen. Mallemoeder gaat voorbij aan het feit dat deze objecten niet radargevoelig zijn, m.a.w ze komen en gaan wanneer ze willen en dat doen ze geheel onopgemerkt. Ik zou Mallemoeder geheel vrijblijvend het advies willen geven om een specialist in de armen te nemen die ervaring heeft in het signaleren en opsporen van ufo’s en aliens ! Het kan toch niet zo zijn dat specialisten als een Robbert van den Broeke het alleen recht hebben om ufo’s te ontmoeten ? nee, sterker nog, zijn inzet in de nachtelijke uren worden beloond met fel gekleurde objecten die het menselijke verstand te boven gaan ! Ik denk dat Mallemoeder jaloers is op Robbert, want hij is bij mijn weten de eerst Nederlander die een proefvlucht heeft mogen meemaken om vervolgens weer netjes op aarde te landen …..nee Mallemoeder…. het spijt mij u te moeten wijzen op uw ontoereikende inzet om ook in contact te komen met de aliens en hun wonderbaarlijke voertuigen….u zou een voorbeeld aan mij kunnen nemen, ik ben druk bezig om een landingsplaats achter in de tuin te maken met alle faciliteiten er omheen die nodig zijn om buitenaardse wezens te kunnen ontvangen !

 2. Beste Jakob,
  U maakt Mallemoeder niets wijs… U weet meer… U klinkt als een Klokkenluider! Schaf maar vast een camper aan, want u gaat geplukt worden door de reguliere media en de trawanten van Rothschild et al, die zich overigens hebben verenigd als vertegenwoordigers in de verholen Nieuwe Wereld Orde… U durft! Chapeau! Durfalletje…

 3. Jakob

  Mallemoeder,

  Allereerst mijn dank voor de complicaties richting de Klokkenluider ! Ik weet inderdaad meer ja…. dat moge duidelijk zijn. Niet voor niets zit ik tot diep in de nacht de nachtelijke hemel af te turen naar iets wat Mallemoeder niet begrijpt of niet wil begrijpen !
  Ik heb Mallemoeder hoog zitten in haar mening over religie en in wat voor zalig en heilig verklaringen dan ook………maar Moedertje blijf van mijn overtuiging van de ufo’s af !

 4. Jakob

  En als Mallemoeder ook een landingsplaats wil achter haar woning zal ik de eerste zijn om te helpen……tja….Muttie…..zo ben ik ook weer !…..tenminste als ik serieus wordt genomen !

 5. Jakob

  Muttie….ik lees het net weer terug……ik bedoel complimenten i.p.v complicaties…….de aliens hebben me helemaal in de macht……sorry !

 6. Jakob

  Het blijft de laatste tijd akelig stil op de site van Moeder, en daarom lijken mij de volgende vragen gerechtvaardigd:

  Heeft Moeder het te druk ?
  Krijgt u geen info van u “gidsen” meer door of verloopt de communicatie wat stroefjes misschien ?
  Of wordt Moeder gestraft door de entiteiten door haar soms wat kritische opstelling en houding richting spiritualiteit ?
  Bovenstaande baart mij grote zorgen, en ik zie derhalve voldoende redenen om toch zelf maar het medium Robbert v/d Broeke in te schakelen om te achterhalen waar ‘m de schoen wringt !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s