GuidoJ is dodelijk streng maar rechtvaardig…

Standaard

Gen Rosen

Rosen dankt Guido Jonkers uit de grond van zijn hart…


De Heere God GuidoJ (aka Gwiedoo Jonkers, aka Guido Jonkers) is de Messias die ons het licht laat zien. De Heere God Guido Jonkers weet hoe de wereld in elkaar steekt: Voorbeeld 1 en voorbeeld 2.

Natuurlijk is GuidoJ te bescheiden en dat siert Hem, want Hij durft niet te zeggen dat er wellicht een connectie is tussen sluimerende onderbroekjes en duivelse, snode plannen! En die is er natuurlijk weldegelijk…

Hier nog wat leesvoer…

Ohja, en Gene Rosen is natuurlijk een perverse lul!

Lieve GuidoJ, Mallemoeder zou graag Uw allengs langer wordende kloten willen likken!

Advertenties

13 gedachtes over “GuidoJ is dodelijk streng maar rechtvaardig…

 1. DaSilva

  Lieve GuidoJ, Mallemoeder zou graag Uw allengs langer wordende kloten willen likken!

  Helaas Malle Moeder wat er niet is of beter gezegd nooit geweest is valt niet te likken…..en zulks moeten we ook niet willen vanwege vies bah!
  Laten we hopen dat hij wel een kontgat heeft misschien dat we daar nog het e.e.a. mee kunnen.

 2. Renate

  Het achterwerk van de heer Jonkers is hooguit goed voor een flink aantal darmspoelingen, bij voorkeur met MMS.

 3. DaSilva

  Goed idee Renate dan laten we Anneke Bleeksmoel en alle andere complotgekkies om beurten de slang inbrengen *lees het vuile werk doen* en alle kontenkruipers ,Hoi Hyperalert, hoi Cozmic, hoi Lillian,hoi Dick en alle andere vriendjes en vriendinnetjes van Gwuido de resultaten beoordelen.
  Ow wacht….volgens mij bestaat deze situatie al!

 4. Dames, dames nu toch…
  Mallemoeder heeft op welhaast Armstrongnomische wijze spijt betuigd voor haar taalgebruik en andere fantasieën! Mallemoeder bidt u: volg dat voorbeeld! Woorden als: smoel, kont, kontgat, kloten, lange kloten, piel, l*l, k*t e.d. zijn voortaan uit den boze! Mallemoeders blog is geen uitlaatklep voor vieze woordjes… Plasser mag wel, doch alleen in combinatie met woorden als: Gwiedo, Guido, Jonkers en GuidoJ. Conselulder wordt niet meer geduld. Conselulder wordt Conseplasser. Ergo: speel niet meer met geslachtsdelen, maar met woorden. Bijvoorbeeld: GwiedoJ heeft moreel gezien een snee, dat is goed. GwiedoJ is een snee, dat is fout, want Mallemoeder wenst Jonkers niet tussen haar benen te hebben. Conselulder mag, omdat ‘lullen’ (etymologie: lullen is lollen) eigenlijk raar praten (of schuine grapjes maken) betekent. Ja? Duidelijk? Dames?

 5. Oef… Ja, Engels mag wel… Maar waarom zou je, eigenlijk? Wat is het verschil tussen penis en penis… Mallemoeder bedoelt: Een Engelstalige zegt Kwiedo. Een Nederlandstalige zegt Gwiedo (of hooguit: Chwiedo, of Sjwiedo…). De rest kan toch gewoon in het Nederlands? Een plasser is in het Engels toch geen plesser, of zo?

 6. DaSilva

  Maar Mallemoeder ik heb het woord penis etc etc. helemaal niet in de mond genomen, u doet dat (bij herhaling) ik heb alleen maar kontgat , kontenkruipers en smoel gebruikt, de rest komt voor uw rekening okay?
  In het Engels zou dit niet zo aanstootgevend zijn vandaar mijn vraag aan u.

 7. Kort en goed… U heeft penis niet in de mond genomen, maar u heeft kontgat, kontenkruipers en smoel wel gebruikt… Mallemoeder wil het niet eens weten! En in het Engels is het toch net zo aanstootgevend, hoor! Maar houd nu op! Mallemoeder is voor alles in, maar niet op dit blog!

 8. Renate

  Ik ben heel netjes geweest met m’n darmspoelingen. Houdt Mallemoeder soms van seksuele handelingen met heel kleine diertjes?

 9. DaSilva

  Ik ben ietwat te grof geweest in mijn bewoordingen, dat hoort niet op een blog thuis.
  Sorry, ik zal het niet meer doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s