Psychologische horrorscoop 2013…

Standaard

Manuela_met_het_mondjeDe hororrscoop van 1 januari 2013 blijft ook zijn werking houden, maar vooral in de wereld van dualiteit. Ik vermoed dat er nu wel een soort scheiding gaat komen tussen mensen die nog in de oude energie leven en zij die dat voornamelijk vanuit de nieuwe energie doen. Het komende jaar (jaren) zal het vermoedelijk nog zoeken zijn naar het leven in eenheid. Maar misschien gaat het allemaal wel veel langer duren of misschien is er toch als donderslag bij heldere hemel een totale transformatie. De snelheid waarmee het transformatieproces zich zal voltrekken is voor mij niet helemaal zeker, maar de beschreven transformatieprocessen in dit artikel worden door veel mensen al voor de 21ste december 2012 ervaren. De jaarhorrorcoop van 1-1-2013 laat zien dat het innerlijk gaat om het vinden van een nuttige besteding van je tijd en leven. (oorzaak en gevolg).

Ontwikkelingen
Als ik daar in 2013 inspiratie voor krijg zal ik artikelen schrijven in het moment…(1)

Galactische precisie
21 december 2012 moet een bijzondere datum worden…(2)

Worstel en kom boven
De horoscoop van de Galactische precisie en de winterzonnewende op 21 december 2012 om 12:12 (MET) laat een grote potentie voor transformatie zien. Alle commotie rond de situatie van de aangespoelde bultrugwalvis, inmiddels gedoopt tot Johannes op het Noordzeestrand is daar een mooie demonstratie van…(3)

Loslaten
‘Een man zwemt rustig en met vertrouwen in een onstuimige zee.’ Als er met vertrouwen wordt gehandeld, zul je worstelen en ontzwemmen zoals we in Nederland al vaker hebben gedaan en zichtbaar is in het wapen van de provincie Zeeland ‘Luctor et emergo’…(4)

X-Ray vision
Als je goed bij jezelf kunt blijven en luistert naar de innerlijke wijsheid en je hart dan kan dit eerste beeld van de zwemmende man transformeren naar een X-ray vision. Het tweede getransformeerde beeld is dan ook: ‘Dankzij een exacte diagnose na een röntgenfoto wordt een mensenleven gered’…(5)

Kosmische straal
Er zijn veel verschillende invalshoeken en speculaties over 21 december 2012 en de gebeurtenis van de Galactische precisie. Deze horoscoop geeft ook aan dat het hier gaat om een innerlijke ervaring die zich in het niet zichtbare, dus in onze binnenwereld laat ervaren…(6)

Transformatie van de schaduw
De horoscoop van de Galactische precisie laat zien dat het voor ons mensen gaat om het transformeren van onze schaduwen. Schaduw is dat wat je veroordeelt en niet accepteert in jezelf en van een ander…(7)

Onderbewuste
Dit wordt op een praktische manier zichtbaar in het aanvaarden van het leven zoals het is. Je gaat er niet meer mee in gevecht, sluit niets meer buiten, hebt geen oordeel, maar neemt het puur waar zoals het IS…(8)

Stromen in de nieuwe energie
We blokkeren dan niet meer onze innerlijke creatieve stroom vanuit angst voor wat deze in de wereld om ons heen oproept en voor wat we dan mogelijk terugkrijgen…(9)

26ste graad schorpioen: een nieuw begin

Dit beeld laat een voorkeur aan een afgezonderd bestaan zien, zuiver en alleen. Het is een beeld van immense diepe stilte…(10)

Snel en behendig
De horoscoop van de Galactische Precisie laat zien dat het lichamelijk en in het bestaan niet meer op te brengen is om in de bestaande structuren te functioneren…(11)

Huizenmarkt
Dit is een uiting van deze Yod in haar lagere octaaf, waarmee chaos, angst, slachtofferschap en disbalans wordt gecreëerd…(12)

Rol van NederlandKaart van Nederland
De staatshoroscoop van Nederland laat zien dat wij als land onze Cheiron return nu ondergaan. In periode waarin de kosmische wond Cheiron actief is, wordt de wond eerst uitvergroot om helder zichtbaar te worden en vervolgens geheeld te worden. Het helen van de kosmische wond van Nederland is tot eind 2013 aan de orde. Als we deze wond kunnen helen zullen de structuren van de overheid het collectief gaan ondersteunen…(13)

Vingerwijzing van God
Een Yod is een vingerwijzing van God die wijst en ons aanspoort het nu echt te doen. Een Yod is niet gemakkelijk te begrijpen vanuit het verstand en vraagt verfijnde afstemming op het hoger bewustzijn…(14)

Essentie leven
De vinger van God wijst naar Jupiter in Tweelingen en de zwarte Maan in het 3de huis…(15)

Evenwichtig regeren
De vingerwijzing van God wijst naar de 9de graad van tweelingen…(16)

Kosmisch trauma
Het is van groot belang om rond de 21ste december 2012 en de door velen genoemde window die tot zondagavond 23 december duurt regelmatig verbonden te zijn met je essentie en de stilte in jezelf…(17)

Wraak van Sedona
Vertrouwen geeft de stabiliteit en de basis om het transformatieproces te laten voltrekken. De planeet Sedna werd op 11 november 2003 ontdekt en wil ons leren om met respect om te gaan met onze oceanen en de natuur…(18)

Aquariustijdperk
In het aquariustijdperk gaan we de universele energie ontwikkelen en ordening krijgen in groeps- en sociale energieën…(19)

Manuela? Yep! Manuela!

Manuela heeft niks met god te maken, hoor! Kan ook niet anders… En dat voor 70 eurie…

Hoe dan ook: Oorzaak en gevolg.

Advertenties

4 gedachtes over “Psychologische horrorscoop 2013…

  1. Ger

    Hahaha we hebben hartelijk gelachen om Manuela. “De dokters vechten door, ze weten niet waarvoor”*
    *Jacques Herb – Manuela

  2. Geweldig, niet? Mallemoeder noemt “Manuela” gekscherend “de Handmatige”. Ze had echter beter “Oralia” kunnen heten… En “De dokters vechten door, ze weten niet waarvoor”…LOL!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s