Guus heeft altijd acteur willen worden. Punt.

Standaard

Guus? Yep! Guus Hermus De bekende Nederlander van zijn tijd. Een vakman. Klaar.
Tegenwoordig willen BN-ers mager worden. Tegenwoordig gaan zangeressen ons vertellen hoe wij gezond moeten blijven. En hoe te fok is zij die ons moet vertellen wat gezond is? En wat de fok? En zo? BN-ers en de waarheid? Ria Valk? Ambassadeurtjes?! Fok of feem?! Hormoonbalans?! Eiwitbalans?! Algemeen Dagblad?!

Maar ook in het buitenland is het raak:

Pippa Middleton shared her beauty tips for glossy hair – rinsing in cold water: “It closes the pores and gives it a lift and shine – it really works”.
Of
Tamara Ecclestone, TV personality, explained: “I have acupuncture to boost my immune system every month or so. It really works and makes me feel good.”

2007

 

 

2008

 

 

2009

 

 

2010

 

 

2011

 

Advertenties

6 gedachtes over “Guus heeft altijd acteur willen worden. Punt.

 1. Renate

  Bekende Nederlanders, of bekende buitenlanders, weten buiten hun vakgebied niet meer dan u en ik. Ook binnen hun vakgebied zouden ze de plank wel eens mis kunnen slaan.

 2. Mallemoeder

  “Ook de plank misslaan” is hier een understatement… Mallemoeder bedoelt: In een van de pdf-jes zegt een bekende mondiaal dat de zee zout is vanwege walvissperma… (Zoekt en gij zult vinden…) Mag Mallemoeder u er even op wijzen, dat deze BN-ers en Mondiale Celebs zich met wetenschap bezighouden, terwijl ze het woord niet eens kunnen spellen? De plank misslaan? U zou een timmerman niet willen laten metselen, toch?

 3. Mallemoeder

  Bovendien weet Mallemoeder meer buiten haar vakgebied dan bekende Nederlanders , of bekende buitenlanders. Wat denkt u wel? Dat Mallemoeder net zo simpel is als bijvoorbeeld Ria Valk?

 4. Renate

  Tja, dat bekende personen buiten hun vakgebied de grootst mogelijke onzin kunnen verkondigen is niet zo vreemd, hoewel het voorbeeld van het walvissperma zo ongelofelijk stom is dat het elke beschrijving tart. Maar ach, als je ook zie hoe mensen tegenwoordig bekend kunnen worden, dan kan niets me meer verbazen. Je hoeft maar naar de uitspraken van de figuren uit Oh oh Cherso of Oh oh Tirol te kijken om dat te weten.
  Het feit dat celebs zich met wetenschap bezighouden wil nog niet zeggen dat het wetenschappers zijn. Het begrip schoenmaker blijf bij uw leest gaat hier zeker op.

 5. Renate

  Deze vond ik wel heel erg mooi: “Demi Moore though taken the most extreme approach using
  “highly trained medical leeches” (N.B. not your run-of-the mill swamp leeches…) to ‘detoxify’ her blood.”
  Ik zie die bloedzuigers bijna voor me. Zouden ze naar de universiteit zijn gegaan? Of hebben ze een training gehad die vergelijkbaar is met die van blinden geleide honden? Hoe train je een bloedzuiger? En wat houdt die training in?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s