De gotspe van een hoer van de wetenschap…

Standaard

"Gwiedo, wat is er toch gebeurd..."

Mallemoeder geeft u een voorbeeld van een klein, kletskoekerig mannetje dat lak heeft aan wetenschap en wetenschappers, tot het moment dat hij zijn zakken kan spekken. Dan likt en zuigt hij aan de ‘wetenschap’ en ‘wetenschappers’ en ‘hooggeplaatste’ Amerikanen dat het een lieve lust is.

Voordat Mallemoeder u naar de bron leidt, het volgende:
…er fundamenteel toe bijgedragen hebben… de eminente, gepensioneerde hoogleraarbestuderen van de WERKELIJKE gebeurtenissen… Professor Dr. David Griffin heeft zich vastgebeten… de Waarheid boven tafel te brengen rondom 9/11… Dr. Griffin is er op zijn beurt erin geslaagd… om andere erudiete mensen wakker te maken… om in hun vakgebied de onjuistheden van de officiële versie van 9/11 aan te tonen… de christelijke achtergrond van professor David Griffin… Terwijl het tegendeel natuurlijk waar isoud-presidentieel vertaler Fred Burks… onderstaande hooggeplaatste burgers, waaronder veel Amerikaanse topfunctionarissen1500+ Architecten en Ingenieurs bewijzen250+ Piloten ondermijnen de officiële verhalen… 220+ Hoge militairen noemen het officiële rapport… onder hen generaal Wesley Clark en dr. Edgar Mitchell, oud astronaut en ex-militair440+ Professoren zeggen met zoveel woorden… het niet onderkennen van wetenschappelijk rapporten400+ Topmedici zeggen hun vertrouwen op… 200+ artiesten/kunstenaars en filmhelden zetten hun faam en naam op het spel300+ familieleden van de slachtoffers….

Bron: Gwiedo Jonkers: 9-11 in 9/11, de leugen wordt ondermijnd!

Advertenties

9 gedachtes over “De gotspe van een hoer van de wetenschap…

 1. @ Ger,
  Mallemoeder is niet snel met stomheid geslagen, maar in dit geval… Dat taalgebruik van haar is ook vette lol! Bijvoorbeeld op haar ‘werk site’ (Marion): “Ik ben helderziend, helderhorend helderwetend en ruikend.” Mallemoeder wil niet weten waarnaar! Of deze: “Ook met vragen op het maatschappelijk vlak kan ik U behulpzaam zijn. Door de trilling vanuit Uw stem mag ik waarnemen, en horen, Hoe meer U Uw zelf opensteld, des de duidelijker kan Ik U helpen.” En dan dit nog even: “Voor coaching en counseling, kunt u ook bij mij terecht. Mijn specialiteit hiermee is ZAKELIJKE WAARNEMINGEN, d.w.z. alle vragen rondom uw bedrijf, uw medewerkers, klanten, de toekomst, transacties, uitbreiding of overname van uw organisatie.”
  Gelukkig hoepelt ze op naar Portugal en niet naar dat eilandje van haar (daar heeft haar ‘stichting’ blijkbaar niet voldoende fondsen voor geworven!). Mallemoeder laat deze getroubleerde geest voor wat het is. Het zou gewoon niet netjes zijn… Wat een treurigheid… Overigens, als je deze helderruikende een vraag stelt, dan rekent ze 20 euro voor een antwoord per e-mail! Dat gaat Mallemoeder u ook rekenen, Ger! Pas op!

 2. Ger

  @Mallemoeder
  Ja, ze weet van prijzen. Ze heeft een bordje voor in haar tuin staan met haar telefoonnummer, een 0909 nummer wat maar liefst 1,30 euro per minuut kost. Maar reclame werkt, want dankzij dat bordje heb ik haar ontdekt en ben ik maar eens op zoek gegaan naar haar website, want ik was benieuwd wat aan haar dan wel zo bijzonder was dat het 1,30 kost om een minuutje (liefst langer voor haar bankrekening natuurlijk) met haar te mogen praten. Na de website (gedeeltelijk) gelezen te hebben (incl. taalfouten) wist ik dat ik haar nooit zou gaan bellen. Ik zal haar “werk site” ook eens gaan bekijken. Leuk trouwens dat ze op mijnwereld.net nog aanstipt dat ze vind dat het vooral betaalbaar moet blijven. Blijkbaar heeft ze daar andere ideeën over dan ik, ’t is gewoon peperduur, maar ja elk dubbeltje zou te veel geweest zijn voor dit bedrog.

 3. @ Ger,
  En dit dan: Ze doet ook iets met deze stichting Zon-Rondomdomtiedomtiedom. Meteen aan het begin van de intro-tekst (tweede alinea) staat te lezen: “Dolfijnen zijn zeer gevoelig en heel spiritueel. Zij voelen kinderen met een autistische stoornis haarfijn aan”. Vat je’m? Dolfijnen… haarfijn… Whoehahahaha! Gelukkig is dat wat ze schrijven ook weer ‘wetenschappelijk’ bewezen. Whoehahaha!

 4. Ger

  En wat dacht je van bij therapie met dieren; “als het dier geen zin heeft” LOL je blijft lachen. Jammer dat kwetsbare mensen er hun geld aan verliezen en nog niet beter worden ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s