GuiDO JOnkers is NIBuru!

Standaard

Komeet C/2010 X1 werd op 10 december 2010 ontdekt. Op dat moment bevond de komeet zich op 600 miljoen kilometer (=4 astronomische eenheden) van de aarde. Naar verwachting zal de komeet dit najaar op een afstand van ongeveer 35 miljoen kilometer (=0,482 astronomische eenheden) de aarde passeren. En dat is leuk, want de kans is aanwezig dat je het fenomeen met het blote oog kan aanschouwen. And that’s it Folks!

Dat had u dus gedacht! Het zit toch anders… Komeet C/2010 X1 is ontdekt door de Russische astronoom Leonid Elenin. Bij voorkeur schrijf je over komeet ELEnin en dan staat de afkorting ELE voor Extinction Level Event. Je moet er maar opkomen! Nouja, u begrijpt: het einde der wereld is weer nabij! En terwijl er verlichte geesten zijn die verkondigen dat de komeet Elenin ‘verbonden is met niburu’ en wordt aangestuurd door intelligentie, verkondigen weer andere genieën (onder wie Sakshin de Groot) dat ELEnin Niburu is
En dat wordt natuurlijk allemaal verborgen gehouden door geheime genootschappen… Maar pleeg nog even geen zelfmoord, want zoals astronomen plegen te zeggen: “Je kan beter wedden op paarden dan op kometen”.

Nog even wat huiswerk?
Kleinduimpje…
Het echte werk…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s