Gwiedo Jonkers Jugend in 3 stappen?

Standaard

Goed. Waar was Mallemoeder ook al weer gebleven…

Oh ja…
Even voor de goede orde: Mallemoeder trekt de verstandelijke vermogens van haar lezertjes niet in twijfel. Opdat daar geen misverstand over bestaat! Niettemin moet dit episteltje in stappen genoten worden:

Stap I
Anarchie. Uitspraak: ɑnɑrˈxi de -woord (vrouwelijk) anarchieën. Zelfst. Naamw. Toestand waarin niemand de leiding heeft: “Toen de leraar even uit de klas was, brak er complete anarchie uit.”

Stap II
Wat is het toch dat “wewanttoknow.nl”? Nou, Mallemoeder is genialer: we willen niks weten! We willen antwoorden. Daarom komt Mallemoeder binnenkort met “whatdoyoulikeasananswer.nl”.

Stap III (zie update…)
Anarchie (zie stap I). Anarchiel (wacht ff met klikken!) daarentegen kan twee dingen beteken: Of Anarchiel is de alter ego van Gwiedo Jonkers, of Anarchiel is het getroubleerde zoontje van Gwiedo dat op antroposofische basis school heeft gegaan en dus niet weet hoe de mensenwereld in elkaar steekt. Kijk hier hoe vaak Hot Burmees refereert aan de site van Gwiedo Jonkers. Nou ja, doe uw huiswerk…

Toegift
Disclaimer: Alle gelijkenissen in navolgende video-clip berusten op puur toeval, behalve Donald Duck. Dat is Gwiedo Jonkers. Daar kan geen misverstand over bestaan…

Update: Het schorem saboteert, dus Klik hier, ga naar “stortplaats” en geef de zoekfunctie “Bur Mees” en “wanttoknow.nl”.

Advertenties

10 gedachtes over “Gwiedo Jonkers Jugend in 3 stappen?

 1. wilmamazone

  http://barracudanls.blogspot.com/

  Kansloos

  Kijk niet vreemd op als Anarchiel deze week permanent op zwart gaat. De oprichter van het Vrijheid Maar Dan Ook Echt-blogje is de muiterij van zijn doorgetripte achterban beu en dreigt er de definitief stekker uit te trekken. Ook uit zichzelf trouwens.

  Iets langer dan een maand geleden had Anarchiel al met veel gevoel voor drama……..

 2. Haddock

  Mislukt gitaristje?
  Alsof jij met Hengeveld het gevoel hebben er een toon uit te brengen die je kan aanhoren.
  Van Geer denkt bijvoorbeeld dat ie kan tennisen.

 3. Haddock

  Strak ontwerpje hier,dat wel.
  We weten wel hoe de mensenwereld eruit ziet overigens..gelovige schaapjes groepsdenken waar je maar kijkt.

  Zoals ze hier op deze sites wordt aangeboden,religie puur met een wrang sausje humor.. Misleidend tot ze het zelf geloven, in de naam der wetenspap. Met een paar dames die zogenaamd ”geheilt” zijn door diezelfde wetenschap.

  Ik eet geen pap en lust er ook geen pap van.
  Zo,jullie mogen weer even op me schieten met die verslaafde gedrevenheid anderen te moeten bekeren…Toe maarrrrrrrr….

 4. Haddock

  Voor de nieuwkomers hier,ik kijk om het halve jaar even voorbij hoe o.a. de sekte van de vereniging tegen de kwakzalverij en skepp het skepter van misleiding zwaaien.
  Ongezouten,want hier mag het nog,Wetenschapssekteleider Jan Willem Nienhuis en zijn Belgische varianten Wimpje Betz en consorten hebben een netwerkje opgebouwd van aanhangers der reguliere religie waarbij slechts dwangdenken geduld wordt. .Crypto en mallemoedertje zijn slechts sattelietwebsitejes die zonodig met een bitterwrang smaakje propaganda in andere stijl vertegenwoordigen.Daarbij hebben ze een vooral een tweetal oudere ”genezen dank wetenschap” dames in diens die alles doen om ruggen vrij te houden.

  Uitgebreide gelijkpoling van denken voor het zogenaamde ”goede doel”. Welk doel dat weten ze waarschijnlijk zelf niet buiten het vullen van eigen zakken en consumeren op kosten van onwetenden… Ikzelf meen dat ze als doel hebben ongeremde medische consumptie.Niet zeuren,ziek zijn of worden,doorconsumeren ,niet verder kijken dan je neus lang is en medisch consumeren voor het behoud van de medische machtssituatie en de machtssituatie van een wetenschap die allang ontaard is om hun eigen overlevenssituatie te beschermen tot het gaatje..

 5. Hey Haddock! Ouwe alchemist der Nederlandse Taal!
  Allereerst en voor de laatste maal (want het is zo 2012…): Een gelukkig 2011 namens de voltallige redactie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s