Sinterklaas en Noew Eedsj…

Standaard


Lieve kinderen,
Sinterklaas gaat vandaag iets vertellen over de tijd waarin de meeste van jullie ouders zijn opgegroeid. Het begint allemaal zo’n vijftig jaar geleden: de jaren zestig. Het was een rare tijd. Je had twee soorten opa’s en oma’s. De ene soort liep constant te zeuren: “Eet je bordje leeg!”, “Jullie hebben de oorlog niet meegemaakt!”, “Wees op tijd in de kerk!”, “Kam je haartjes!”, “De Russen komen eraan!”… Ja, lieve kinderen, die oude zeikerds bleven maar zeiken. De andere soort zeurde nog erger: “Leef je leven!”, “Doe maar waar je zin in hebt!”, “Geniet van je vrijheid!”, “Experimenteer er maar op los!”, “Alles moet kunnen!”, “Iedereen heeft gelijk!”… Kortom een rare en verwarrende tijd, want wie van de opa’s en/of oma’s had nu gelijk?

Lieve man
De oudere broers en zusters van jullie pappies en mammies namen er natuurlijk geen genoegen mee dat iedereen zijn eigen dingetje maar deed. Nee, ze gingen op zoek naar het antwoord. Het antwoord op de vraag: Wat verbindt onze bizarre, onsamenhangende en onderling overenigbare verscheidenheid aan idiote ideeën? Nou, lieve kinderen, wat zou dat kunnen zijn? Juist: New Age! Kunnen jullie dat wel zeggen? Noew Eedsj… Juist! Kijk die gekke ideetjes van jullie pappies en mammies en opa’s en oma’s zaten niet in hun hoofdjes! Neen, die gekke ideetjes waren de schuld van een lieve man! De Waterman! Deze lieve Waterman zorgde ervoor dat het lentepunt samenviel met de zon, die in de astrologische sterrenbeeld Waterman stond. Ja, lieve kinderen, de schijnbare positie van de zon tegen de achtergrond van sterren die op een bepaalde dag varieert met de tijd, een fenomeen dat bekend staat als de precessie van de equinoxen en dat wordt veroorzaakt door een lichte wiebelen van de aarde als die draait om zijn as! Dat nu, mijn lieve kinderen, is het begin van New Age: het antwoord op alles!

Sinterklaas gelooft jullie
Wees jullie ouders en de lieve man maar dankbaar! Want wat jullie ook doen, het ligt niet aan jullie en aan jullie opvoeding! Zijn jullie de hele dag een beetje heel druk? Ziet niemand dat jullie hoogbegaafd en hoogsensitief zijn? Geloven ze niet dat jullie kunnen zien wat er morgen gaat gebeuren? Geloven ze niet dat je met stenen kunt praten? Gelooft niemand dat? Sinterklaas wel! Het ligt niet aan jullie ouders! Sinterklaas zal mysterieuze energiën, helende kristallen en vleugjes Kosmische Moeder in hun schoenen stoppen! En als dat niet helpt, gaat Sinterklaas al die stoute ouders, dokters en leraren in de zak stoppen. Sinterklaas houdt immers van jullie!

Jullie moeten Sinterklaas geloven

Lieve kinderen, geloof Sinterklaas maar. De ware aard van de grote mensenwereld is te vinden door middel van directe openbaring, met inbegrip van channeling, waarin Sinterklaas als medium berichten ontvangt van een channel-Piet. En blijf maar in Sinterklaas geloven, want het testen van de grote mensenwereld op een andere manier van denken dan die van Sinterklaas zal slechts misleidende resultaten opleveren. De ‘energieën’ van jullie New Age-ouders zijn veel te subtiel om geregistreerd te kunnen worden door wetenschappers, die slechts geschikt zijn voor het omgaan met de grove energieën van de fysieke wereld. En onthoud goed, lieve kinderen: Sinterklaas kan alleen bestaan als alles wat Sinterklaas zegt, wordt aangenomen op basis van vertrouwen, omdat het is ‘onthuld’, ‘gekanaliseerd’ of ‘gevoeld’. Sinterklaas weet wat je doet, hoort wat je zegt en je weet wat je gedaan hebt. Altijd en overal…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s