Geheim Duits Viscum-recept geneest kanker…

Standaard

Het onderstaande artikel toont wederom aan dat niets van ‘buiten’ ons ons kan genezen.. Hoe vreemd deze zin ook moge klinken, sta er bij stil wat een medicijn doet, wat een dokter doet… Het enige wat een genezingsproces betekent, is het (weer) op gang brengen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Kanker is in dit perspectief een heftig voorbeeld van enerzijds het ‘falen’ van ons zelfgenezend vermogen. Maar aan de andere kant is het ook onvoorstelbaar voor velen, dat het lichaam in staat zou zijn zichzelf van kanker te genezen.

Eerder plaatsten we een artikel over Viscum Album en haar stimulerende werking om ons lichaam aan te zetten om kanker te verwijderen uit datzelfde lichaam.

Het onderstaande artikel bewijst indirect dat Rudolf Steiner het wel degelijk bij het goede end heeft, met zijn onderzoeken op het gebied van kankerbestrijding middels de Viscum-plant. Hier het hele verhaal (op voorwaarde dat je het recept geheim houdt of er op zijn minst een occult tintje aan geeft)!

Voor de liefhebber van het occulte:
Een poging van een Steineriaanse eco-fascist om Wilders als onnozele racist af te schilderen (omdat Wilders zelf Indonesisch bloed heeft en dus geen Steineriaanse Ariër is), terwijl het zoontje van die Steineriaanse eco-fascist op diens op Antroposofische leest opererende school leert dat Europeanen boven andere rassen staan…

Advertenties

5 gedachtes over “Geheim Duits Viscum-recept geneest kanker…

 1. JennyJo

  “Niets van buiten kan ons genezen…” Ik wist helemaal niet dat al die fijne plantjes gewoon in mijn eigen buikje groeien. Wat is de natuur toch prachtig en vol verrassingen!

 2. Jodokus

  En dat zo’n ‘geheim’ recept zo eenvoudig zelf is te bereiden!
  Je zult toch overgeleverd zijn aan zo’n griezel…

 3. JennyJo

  Ja, ’t is geheim gehouden door big farma, vandaar dat het hele internet er vol mee staat en elke idioot er van op de hoogte is.

 4. Bjorn

  Wat een ongelooflijke zure klote site is dit vol met idioten die ik niet alleen zou laten met mijn kinderen. Ga eens wat zinnigs doen ipv jezelf als waarheids orakel neer te zetten.

 5. @ Bjorn,
  Mallemoeder wenst helemaal niet met uw kinderen alleen te zijn! Mallemoeder heeft toch echt wel iets zinnigers te doen, dan met uw kinderen alleen te zitten! Pfff, het idee! Waar haalt u de kapsones vandaan, dat Mallemoeder haar tijd zou willen doorbrengen met uw kinderen? Zijn het soms van die Indigo-kinderen? Liever niet, hoor! Houd ze maar ver van Mallemoeder vandaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s