Judith Moore plagieert Mallemoeder!

Standaard

Hoe het begon
Mallemoeder is een bijzondere vrouw, die woont en leeft in Nederland, Europa. Mallemoeder is een 13 dimensionaal Arcturiaans bewust trancemedium en heeft het kosmische doel op zich genomen om de planeet te helen en bij te staan. Mallemoeder is niet alleen een healer, een visionair en een helderziende, ze is een Spiritueel Interpreteerster van informatie uit velerlei bronnen.

Oera Linda Boek
Mallemoeder ontvangt en vertaalt ‘Pompeblêdden’, kosmische symbolen van holografisch geluid en licht, zoals graancirkelcodes en informatie over DNA. Ze heeft verbinding met de Oude Friezen en heeft contact met de 13 Geestelijk Vaders van het ‘Oera Linda Boek’. Ze channelt niet alleen, zij staat tevens in contact met haar hogere multidimensionale zelf, Lieuwe Leffert (een buitenaards Kosmisch Wezen van Licht). Lieuwe Leffert heeft contact met ‘The Mothership’ en is een lid van de Galactische Federatie en de Raad van de Âlvestêdetocht. De missie van Lieuwe Leffert is om in onze derde dimensie het ‘Huis van Wralda’ en het ‘Kosmisch Frya-bewustzijn’ te doen ontwaken en te activeren. Mallemoeder ontvangt telepathische boodschappen en ‘downloads’ van sterrenwezens en heilige entiteiten, die belangrijke codes bevatten die zich in onze werkelijkheid mogen ontvouwen en openbaren.

Persoonlijke Readings van Mallemoeder
In een Pompeblêd Glyph-reading ontvangt Mallemoeder uit de Archieven van het Oera Linda Boek, de Kosmische Archieven van het Grote Centrale Pompeblêd, een persoonlijk kosmisch bericht in de Taal van Douwe Dabbert. Op dit tijdstip van Creatie heb je jouw eigen Pompeblêd-blauwdruk gecreëerd en de Reis van je Ziel gepland. Je hebt sterke levens gekozen om wijsheid te verzamelen, lessen te leren, en je te verbinden met heilige plaatsen, zoals de Reade Klif. De Pompeblêd Glyph-reading kan verder o.a. ook regressie naar vorige levens omvatten. Je ontvangt een bandje van de sessie, en je persoonlijke Pompeblêd Glyph die de hiërogliefische lichttaal van je Pompeblêd-blauwdruk is. Deze Pompeblêd Glyphs zijn een krachtig werktuig om hogere bewustzijnstoestanden te doen ontwaken, je kosmisch DNA te activeren en je goddelijke missie te doen ontwaken. Je hebt ervoor gekozen te incarneren op een krachtig moment in de geschiedenis van de Aarde. Je reading zal helpen bij je reis.

Gechannelde boodschap van Lieuwe Leffert
Mallemem en har bern reizgje werom nei it 15e-ieuske Fryslân dêr’t it al jierren goed winter is. Dit komt omdat de winterheks, de foarjiersfee Frisia finzen hâldt. Om har te befrijen moatte de alve ierdmantsjes dy’t meiïnoar de kaai foarmje ferslein wurde. Mallemem haw hjir mar ien dei de tiid foar. Op redens geane se by de alve Fryske stêden -dêr’t de ierdmantsjes harren ferstopje- del, om te besykjen it foarjier werom te bringen.

Bronnen:
Plagiërende Judith Moore…

Van Mallemoeder afgekeken boodschappen…

Sluikreclame…

Het was in dit voorjaar dat ik een intens gesprek had met Judith Moore… Wauw…

Eén van de Mind-Control-verhalen die ik persoonlijk mocht vernemen, is het verhaal van medium Judith Moore, die óók het onderwerp was van deze proefnemingen.

Advertenties

Een gedachte over “Judith Moore plagieert Mallemoeder!

  1. JennyJo

    Wat een schandaal zeg, zulk plagiaat.

    Overigens, als ik het goed begrijp is Judith Moore ook ge-mindcontrolled. Dat heeft dan niet veel geholpen. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s