10 gedachtes over “Leef! (2) Want kijk hoe leuk het leven is!

 1. gerard

  Oh, en in het origineel staat 30X (een homeopathische verdunningsterm voorbij de limiet van avogadro), de vertaling 130x (kleine x) betekent iets anders en is geen klassiek homeopathische verdunning.

 2. mallemoeder

  @ Crypto,
  Nou: [/kaatst]… Als u daarmee bedoelt dat u kaatst en dat derhalve u de bal kunt terug verwachten, dan neemt Mallemoeder daar genoegen mee. Overigens, voor Mallemoeder is de inhoud belangrijker dan de vorm. Maar u heeft gelijk. Wellicht ten overvloede: u bent niet “Drieslectisch” want u spelt “criticaster” juist.

 3. mallemoeder

  @ Gerard,
  U bent een criticaster pur sang. Mallemoeder neemt uw geneuzel volstrekt niet serieus: Water geneest niet. Het maakt niet uit hoe vaak je het verdunt en hoe vaak je het schudt. Water lest dorst. En als u nu op de proppen komt met een causerietje over hoe het schrale, -tig maal geschudde water u van kanker of netelroos heeft genezen, dan is er maar een conclusie mogelijk: u heeft nooit kanker en/of netelroos gehad. U bent of een domkop of een charlatan.

 4. Beste Mallemoeder,

  Je snapt het punt niet geloof ik. Ik ben geen voorstander van Homeopathie, maar 30X is een verdunning 10^30, voorbij 10^23 , avogadro’s limiet.
  130x verdunnen betekent 1,3.10^2.
  Zie bv http://www.1023.org.uk/
  Beetje raar dat je mij uitmaakt voor domkop terwijl jij de fouten maakt.

 5. wilmamazone

  Leef! (2) Want kijk hoe leuk het leven is!

  Geplaatst in Humor

  Geen gevoel voor humor Gerard of wat?

 6. mallemoeder

  @ Gerard,
  Mallemoeder snapt het (en uw) punt wel. En Mallemoeder gaat geen discussie uit de weg, maar het moet wel ergens over gaan. Uitgerekend homeopathie gaat helemaal nergens over en Mallemoeder heeft geen zin te discussiëren over ‘nergens’. U geeft er blijk van bovengemiddeld verstand te hebben van homeopathie, gezien de berekening hierboven. Neemt u van Mallemoeder aan dat hoe u de formule ook inkleedt de conclusie luidt: Water lest dorst… Het aantal verdunningen en schuddingen ten spijt. Overigens, beschouw deze reactie maar als “voorbij Mallemoeders limiet”…

 7. gerard

  Na eerder dit walgelijke antwoord : “En als u nu op de proppen komt met een causerietje over hoe het schrale, -tig maal geschudde water u van kanker heeft genezen (…) u heeft nooit kanker gehad. U bent of een domkop of een charlatan.”,
  had ik op z’n minst nu excuses verwacht.
  Gefeliciteerd, dit blog is het meest onbeschofte stukje internet waar ik ooit iets geschreven heb/zal schrijven.

 8. mallemoeder

  Onbeschoft stukje internet? Dit stukje internet heeft slechts de intentie u aan het denken te zetten. Dat is blijkbaar niet gelukt. Het spijt Mallemoeder dan ook dat zij suggereert dat er een kans aanwezig is dat u een charlatan zou kunnen zijn: Excuses.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s