Mallemoeder ontdekt (een van) de bron(nen)…

Standaard

Icke weet dat aids medisch bedrog is…

Icke weet zich een onbevooroordeelde ‘wetenschapper’…

Icke weet zich geciteerd…

Icke weet zich andermaal geciteerd…

Icke weet dat vaccinatie een samenzwering is…

Icke weet nog een complot…

Icke weet welke wonderen…

Icke weet dat mensen gechippt worden…

Icke weet zich geciteerd over onderdrukking…

Icke weet een citaatje over samenzweringen…

Icke weet een indrukwekkende presentatie…

Icke weet zijn strijd te verkopen…

Icke weet zich gebruikt door drs J. Conselulder (noot 14)…

Icke weet zich expert van Obama’s samenzwering…

Icke weet zich onderzoeksjournalist…

Icke weet zich geliefd…

Tip: tijdens een bezoek aan bovenstaande web-pagina’s, druk ctrl/F en type Icke. Dat scheelt een hoop onzin…

19 gedachtes over “Mallemoeder ontdekt (een van) de bron(nen)…

 1. Ger

  wanttoknow.nl heeft mij bijna overtuigd van een heel groot complot, een complot van debielen om ons allemaal net zo gek te maken als zij zelf zijn. Gezien de commentaren op de diverse artikelen is het met een aantal mensen al gelukt.

 2. jennyj0

  Het is te gek voor woorden daar, ik weet echt niet wat ik lees. Die zwammen maar wat en vinden blijkbaar het feit dat zij iets ‘voelen’ voldoende legitimatie om wat dan ook te beweren, al is het nog zo ongerijmd, onwaarschijnlijk of kwaadaardig.

 3. wilmamazone

  Je zou wel eens gelijk kunnen hebben Ger!
  Ik vroeg me ook al af wanneer ‘ze’ een groot blik geestelijk gestoorden open hebben getrokken.

 4. mallemoeder

  Als je goed leest, zul je gemerkt hebben dat oplichter Jonkers recent is begonnen begrippen als ‘duurzaam’, ‘groen’, ‘milieubewust’ e.d. meer en meer te integreren in zijn zwakzinnige gebabbel. Jonkers is net een virus (daarom is hij ook tegen reguliere medicatie)… Kijk, hij heeft zijn kroost op een school met antroposofische inslag (!) geplempt. Da’s zijn goed recht natuurlijk. Maar misschien wordt het eens tijd voor Mallemoeder om uit de doeken te doen wie Rudolf Steiner en mevrouw Blavatsky zijn… Da’s weliswaar ook lachen, maar dan kun je Jonkers’ idiotie zelfs in een context plaatsen. Jonkers weet gewoon dat de geschiedenis zich herhaalt en dat hij daar zijn centjes mee kan verdienen… Het maakt niet uit hoe vaak je het wiel uitvindt. In de Anton Wachter-serie van Simon Vestdijk zegt een hoofdpersoon op een gegeven ogenblik: “Laster veel, er blijft altijd wel iets hangen…” Datzelfde geldt voor het verkopen van veel kletskoek: Verkoop veel kletskoek, er blijft altijd wel iets hangen. En daar probeert hij zijn geld mee te verdienen.

 5. jennyj0

  Ja dat geduurzaam daar viel mij ook al op.

  Hm, Rudolf Steiner… er is toch een paar jaar geleden een rel geweest omdat ze op veel antroposofische scholen het racistische gedachtegoed van Steiner nog voluit uitdroegen?

  Bah. En dat in deze tijd nog.

 6. mallemoeder

  @ Jennyj0,
  Kijk, Jonkers is daarom ook geneigd te denken dat Egyptenaren niet in staat zijn (geweest) om een piramide te bouwen… Hoe verder een ‘prestatie’ van de blanke westerling is verwijderd, zowel van antieke Zuidamerikaanse culturen als antieke Egyptische e.a. culturen, is de kans groot dat Reptilians het hebben gebouwd. Stone Henge, bijvoorbeeld, komt uit de koker van verlichte Anglo-Saxions, snap je’m? Lees die onzin maar goed… Bush en Obama zijn aliens… De Dogon-stam (google) hebben hun wijsheid ingefluisterd gekregen van aliens… Breek Mallemoeders bek niet open!

 7. mallemoeder

  Nog een:
  Plato was geen alien, want dichtbij onze cultuur. Daar hoor je ze dus niet over. Atlantis daarentegen werd bevolkt door een alien-volk!

 8. mallemoeder

  De Eiffel-toren is gebouwd door Eiffel. Daar is geen ET aan te pas gekomen… Toch?

 9. mallemoeder

  Niettemin staat er over 500 jaar een nazaat van Jonkers op en verkondigt dat Eiffel een reptiel uit de ruimte was… En dan staat er een trotse, zichzelf respecterende nazaat van Mallemoeder op die zegt: Ik ben toch niet gek, zeker?!

 10. jennyj0

  Denk je dat hij die onzin allemaal echt gelooft?

  Nu ik lees dat zijn kinderen op een antroposofische school zitten begrijp ik zijn venijn ten aanzien van vaccineren. Antroposofen vaccineren ook niet, dus hij heeft waarschijnlijk zijn kinderen ook niet laten vaccineren. Dat moet hij natuurlijk voor zichzelf verantwoorden en dat kan alleen door vaccinaties af te schilderen als het werk van de duivel zelf.

 11. mallemoeder

  Nee, hij gelooft het zelf niet. Maar dat is niet belangrijk voor hem. Hij zoekt bevestiging voor zijn keuze… Het is niet gemakkelijk om toe te geven dat je foute keuzes maakt. Daarom is het eerder een oplichter dan een zwakzinnige. Hoewel: hij zou nog een zwakzinnige oplichter kunnen zijn. Het is het verschil tussen dom en crimineel…

 12. coozekoek

  Na deze interresante verhalen te hebben gelezen kom ik er achter dat dit een grote oplichtende shit zooi is. Weg met Icke lang leven de mens

 13. Hallo Coozekoek,
  Welkom en inderdaad: Lang leve de mens in de mensenwereld! Er valt nog zoveel te verwonderen en te ontdekken (en te verbeteren) in onze mensenwereld! En daar hebben we geen kletskoek voor nodig! Mallemoeder snapt niet alles, maar ze blijft haar best doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s