Marginale… (niet piesen van de lach, hoor!)

Standaard

Advertenties

13 gedachtes over “Marginale… (niet piesen van de lach, hoor!)

 1. Desiree L. Rover

  dit soort van domheid laten meisjes zich vaccineren met gevaarlijke, steriliserende en invalide makende HPV-vaccins.
  Om daarna er achter te komen dat John Consemulder, en alle andere mensen die al sinds het begin van 2009 waarschuwen, gewoon gelijk hebben.

  Voor 61 meisjes zijn deze smerige genetisch gemanipuleerde cocktails al fataal geworden. Het zal je zusje, dochter of kleindochter maar zijn…

  Vaccinatie is gebaseerd op een leugen.
  Lees mijn boek — Baarmoederhalskanker, de HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina’, en leer de ware geschiedenis kennen van vaccinatie en de Westerse ‘genees’kunde.
  Kennis is macht.
  Met domheid kom je nergens!

 2. mallemoeder

  @ D.L. Rover,
  Het vervelende van u en uw kompanen is, dat u niet alleen leugen op leugen, verzinsel op verzinsel, bedrog op bedrog en fantasie op fantasie stapelt! U stapelt net zo gemakkelijk leugen op bedrog op verzinsel op fantasie en omgekeerd! Er is geen touw aan vast te knopen: van chemtrails tot RIVM, van hagedismensen tot weapons of mass destruction… Niets is u te dol. U en uw kompanen creëren uw eigen realiteit. Dat moet echter kunnen. Het kwalijke, nee het schandelijke is evenwel, dat u met uw ongelooflijke ongebreidelde kletskoek andere mensen angst inboezemt. En wel op zo’n wijze dat u en uw kompanen een gevaar voor de volksgezondheid opleveren.
  Mallemoeder heeft respect voor weldenkende mensen die tijd en energie steken en hebben gestoken om uw idiote verdachtmakingen en verzinsels met argumenten te benaderen. Voorbeelden van uw kletskopperij zijn er te over. Mallemoeder gaat met u niet in discussie. Mallemoeder gaat u met intelligente humor en spitsvondigheid bestrijden en met intelligente humor en spitsvondigheid aantonen dat u dwaalt en bedriegt! U en uw kompanen staan de vooruitgang in de weg met uw idiotie! U bent nog niet van Mallemoeder af! Onzinnig, Middeleeuws geklets en kwakzalverij verdient pek en veren!
  Overigens: Mallemoeder gaat uw ‘boek’ niet lezen, omdat zij niet denkt er kennis mee te vergaren en Mallemoeder wil al helemaal geen macht op basis van dat ‘boek! U wel, vooral dat laatste, zoveel is duidelijk. En dat je met domheid nergens komt, is niet helemaal waar… Kijk naar uzelve… Toch?
  En, ohja: acquisitie naar aanleiding van dit blog wordt niet op prijs gesteld! Dus geen reclame voor dat malle ‘boek’ van u, alstublieft. U klopt elders maar geld uit iemands zak…
  Nou, dat was het vooralsnog. U en uw kompanen horen nog van Mallemoeder.

 3. haddock

  Kan ik nu eindelijk weer posten?
  Dat is aardig.
  Kijk malle moe,ik vindt chemtrails ook geen alternatief. Maar Uw denkbeelden ook niet.
  Wat nu?
  Mag ik er als weldenkend ander denkend mens nog een andere mening op na houden en me onttrekken aan UW waanbeelden?

 4. Ger

  Ik ben een tijdje niet geweest, maar ben verbaasd. Wat is hier toch gebeurd, en uit welke inrichting is Haddock ontsnapt? Ik kan er werkelijk geen touw aan vast knopen aan al die commentaren c.q. monologen van Haddock.

 5. haddock

  Nou nou Michael doe nu niet of je neusje bloedt….
  Ach Ger,wat is j niet duidelijk? Er Zijn twee soorten van ”niet bgrijpen”
  1.onwil om te begrijpen,en in dat geval hoef ik niets uit te leggen.
  2.niet begrijpen omdat u in een discussie gedoken bent waarvan u de voorgeschiedenis niet kent. Vraagt u in dat geval gerust wat u niet begrijpt. Van mij krijgt u antwoord,van malle moeder hoeven we op echt interessante vragen geen antwoord te verwachten.

 6. Fan

  http://zembla.vara.nl/Voorpagina.1975.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=7459&tx_ttnews%5BbackPid%5D=1974&cHash=92c8bcab92

  Er zijn artsen die er hoge verwachtingen van hebben, maar er is ook een groep met grote twijfels. Helpt het wel? Is het veilig? Hoe zit het met de bijwerkingen? De lobby van de farmaceutische industrie is ondertussen succesvol, want niet eerder is een middel met zoveel snelheid in het nationale vaccinatieprogramma geaccepteerd.

  Baarmoederhalskanker is een vorm van kanker die wordt veroorzaakt door een virus. Dat virus, het HPV-virus, wordt overgedragen door seksueel contact en kan kwaadaardige cellen veroorzaken.

  Prof. F. van Leeuwen van het Nederlands Kanker Instituut is het oneens met de snelle invoering van het vaccin: “We weten nog niet of het vaccin echt wel baarmoederhalskanker voorkomt, we weten niet of het vaccin ernstige bijwerkingen heeft en we weten ook niet of er herhaalvaccinaties nodig zijn.”

  Experiment
  Haar kritiek wordt gedeeld door Prof. H. Schellekens. Hij is lid van de commissie ter beoordeling van geneesmiddelen: “Zolang niet is vastgesteld of het vaccin kanker voorkomt en wat de werking en de bijwerkingen zijn, heb je het eigenlijk over een experiment.”

  Dat het een experiment is, erkennen alle deskundigen. De groep 12-jarigen, die straks massaal wordt gevaccineerd, is nooit grootschalig wetenschappelijk onderzocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s