Mallemoeder stelt voor…

Standaard

Ten eerste…
Stel je een medische toepassing voor die miljoenen levens van mensen, voor het merendeel kinderen, kan redden en al gered heeft. Stel je vervolgens voor dat het gebruik veilig is (niet voor 100% natuurlijk, want dat bestaat niet) en dat het al miljarden keren is gebruikt met slechts een handvol gevallen waarbij het niet heeft geholpen. Deze medische toepassing is goedkoop en kan bovendien worden toegediend door mensen die nauwelijks training hebben gehad. Het is niet buitenproportioneel winstgevend voor de farmaceutische industrie (omdat het onderzoek ernaar ongelooflijk duur is) en omdat het goedkoop is, wordt het ingekocht door overheden en hulp-organisaties.

Ten tweede…
Nu moet je je proberen voor te stellen dat er een bende leugenachtige krankzinnigen oppositie voert om deze medische toepassing te elimineren. En die misdadige bende gekken is bereid leugens te verkopen om dat doel te bereiken. Ze verzinnen niet-bestaande gevaren en risico’s. Ze liegen botweg met betrekking tot de productie van de toepassing en liegen zelfs over de bestanddelen van het medicijn met de bedoeling ouders, die hun kinderen aan die medicatie blootstellen, het gevoel te geven dat ze slecht en dom zijn of in de hel belanden.

En tot slot…
Stel je tot slot voor dat onderzoekers die geassocieerd worden met het produceren van deze medische toepassing worden gedemoniseerd en dat ze niet zelden dreigmails ontvangen. Mensen die de toepassing aanprijzen worden verdacht gemaakt op basis van het produceren en in stand houden van ‘massavernietigingswapens’ en zich dus als zodanig schuldig maken aan genocide…

Waar heeft Mallemoeder het over? Gewoon over vaccineren…

Vaccins zijn geen wapens
Er zit geen antivries in vaccins. Er zitten geen deeltjes geaborteerde foetussen in vaccins, dus het Vaticaan heeft katholieken daarom NIET geadviseerd hun kinderen niet te laten inenten. Er zit geen varkensvlees in vaccins, dus joden en moslims kunnen hun kinderen veilig beschermen. Er zitten geen microchips in vaccins, die gebruikt kunnen worden om erachter te komen waar je uithangt zodat men je dood vast kan inroosteren. Organisaties als de WHO en Save The Childeren gebruiken vaccins NIET om aids te verspreiden in Afrika als onderdeel om het continent uit te roeien. Vaccins veroorzaken geen autisme, SIDS of het SBS. Kortom: vaccins doden geen kinderen.

Kinderhaat en/of vrouwenhaat?
Als je deze mensen, die de varkensgriep ontkennen en het vaccineren bestempelen als een methode om mensen te chippen om 95% van de mensheid te vermoorden en degene die de veiligheid en doetreffendheid van vaccineren ontkennen vanwege commerciële redenen, zoals wonderolieverkopers en kwakzalvers dat doen, dan is het moeilijk te achterhalen wat anti-vaccinatie-debielen motiveert. Misschien is het een afkeer van kinderen. Maar de afkeer ter voorkoming van baarmoederhalskanker kan ook nog een vrouwenhaat suggereren.

Niet noemenswaardig
Baarmoederhalskanker is wereldwijd de vierde doodsoorzaak onder de vormen van kanker (en in ontwikkelde landen een van de hoofd doodsoorzaken onder vrouwen). Niettemin vindt het geflipte schorem het gegeven dat er jaarlijks wereldwijd 250.000 vrouwen doodgaan aan baarmoederhalskanker niet noemenswaardig.

Kinderen
Doe net als Mallemoeder: Kijk naar kinderen als je je eigen kinderen naar school brengt. Denk dan aan de cijfers van de WHO die zeggen dat wereldwijd per jaar twee-en-een-half-miljoen (2500000) kinderen onder de vijf jaar sterven aan ziekten die eenvoudig te voorkomen zijn met vaccinatie. Zevenduizend kinderen per dag sterven aan ‘ongevaarlijke’ ziektes!

Conclusie
Mallemoeder blijft er bij: De anti-vaccinatie-lobby is eng volk en sommigen vindt ze leugenachtig crimineel schorem. En Mallemoeder wenst door dergelijke kloothufters geen VacciNazi genoemd te worden. Is dat duidelijk?

Advertenties

4 gedachtes over “Mallemoeder stelt voor…

 1. haddock

  Er zit geen dreft in vaccinatie en geen tomatenpuree. Er zit ook geen motorolie in en er zit geen hopjesvla in. Er zit geen slasaus in en geen uilenzijk.
  Wat zit er wel in?
  Dat is niet belangrijk,belangrijk is vooral wat er niet in zit.Waarom is dat belangrijk? Om op alle mogelijke manieren niet te hoeven inzien wat er nou wel inzit en hoe die rommel in ons lichaam verwerkt wordt en wat dat tenslotte betekent.

  Veeg iedereen met een andere mening maar op de hoop van de medicijnmannen van de hottentotten.

  En zelfs die zijn geneeskundig eigenlijk onschuldiger en mogelijk op lange termijn minder schadelijk dan deze politiek van handhaving van afhankelijkheid en chronische ziekte, voor dikke dollars..

 2. haddock

  ”Kinderen
  Doe net als Mallemoeder: Kijk naar kinderen als je je eigen kinderen naar school brengt. Denk dan aan de cijfers van de WHO die zeggen dat wereldwijd per jaar twee-en-een-half-miljoen (2500000) kinderen onder de vijf jaar sterven aan ziekten die eenvoudig te voorkomen zijn met vaccinatie. Zevenduizend kinderen per dag sterven aan ‘ongevaarlijke’ ziektes!”
  Het is nog eenvoudiger,geef die kinderen voldoende te eten dan isen groot gedeelte van die kjinderen zelfs zonder vaccinatie gered. En daar ligt dus de schijnheiligheid in de verhaaltjes die men hier ophangt. Lepra bijvoorbeeld, is geen vraag van een vaccinatie en klaar is Kees. Lepra ontstaat hoofdzakelijk bij mensontwaardige omstandigheden en ondervoeding.Die mensen zitten niet te wachten op de huichelarij van een vaccinatie die de werkelijke onderliggende problemen niet oplost.

 3. jennyj0

  Het is niet zo dat alleen ondervoede kinderen en volwassenen besmettelijke ziektes oplopen.

  Waarom moet het óf óf zijn? Waarom niet én én? Waarom geen verbetering van leefomstandigheden én vaccinaties?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s