De winderige oetlul…

Standaard

frank-080517

De wedloop tussen winden en onderdrukking…
“Je kunt een wind alleen met een wind bewerken. Je kunt een mens alleen onderdrukken door zijn krachtige winden tegen zichzelf te laten keren. Je gebruikt zijn eigen kracht tegen zichzelf.

Eeuwenlang werden de winden van de mens zodanig beïnvloed dat deze ging geloven in zijn onmacht vrijelijk te kunnen winden. Zolang dat lukt, heb je weinig kracht nodig om een wind te sturen in de richting die je wilt. Hij loopt op eigen kracht in de valkuilen die je voor hem maakt.

Het manipuleren van een wind is de laatste jaren echter steeds minder succesvol gebleken. Het winden groeit steeds harder. Er staan steeds meer mensen op die een ander geluid laten horen. De gevestigde kanalen van winden-manipulatie als religie, onderwijs en de traditionele media worden niet langer als heilig beschouwd. Internet heeft op genadeloze wijze laten zien hoe beperkt de traditionele media met winden omgaan.

Wanneer de macht over het winden afneemt, blijft er weinig anders over dan met grove macht de mens te sturen. Diegenen die deze ambitie hebben, kunnen dat niet van de ene op de andere dag bewerkstelligen. Mensen blijven geweldig machtige wezens en zijn niet gek. De niet-winders bouwen spijl voor spijl een kooi om de mens heen die gesloten moet worden voordat de mens echt bewust wordt van zichzelf en zijn winden. De deadline dat de kooi af moet zijn, wordt elke keer vervroegd wanneer het winden weer een stukje sneller toeneemt.

Dit is de wedloop tussen bewustzijn en onderdrukking van een wind. We zien enerzijds steeds meer mensen vragen stellen over de rol van een wind, het bestaan van buitenaards winden, de macht van de farmaceutische winden, de winden in Irak en Afghanistan etc. en anderzijds de versnelling waarmee de winden om ons heen worden geplaatst. Er is blijkbaar haast geboden want de controle-maatregelen van de winden variërend van energiewinden, bewaarwinden, vingerwinden, elektronische winden en camera’s struikelen over elkaar heen.

De mensen beginnen echter de contouren van de kooi waar te nemen en herkennen de winden in elk nieuw voorstel van de overheid voor meer winden en de duivelse winden dat je in de kooi een stuk veiliger bent dan daarbuiten.

Ik houd het beeld voor mij dat de groei van het winden sneller gaat dan het bouwen van de kooi. Laat de mens zijn wind opeisen voordat de kooi af is. Het is een spannende tijd.”

Note:
Kent u Frank Hoogerbeets nog?
Neen? Dat kan kloppen, want Frank Hoogerbeets is slechts astraal aanwezig. In New Age-genezijde heet hij Sen Huwa.
Maar via niburu.nl blijft zijn gelul doorgaan…
Blijf opletten, lezers!

Advertenties

Een gedachte over “De winderige oetlul…

  1. Sen Huwa

    Ik ken Frank Hoogerbeets persoonlijk en heb hem leren kennen als een zeer integer en buitengewoon intelligent persoon.

    Frank Hoogerbeets is NIET Sen Huwa.

    Wellicht dat jij, beste webmaster, op je zoldertje midden tussen alle playstations en riekende sportschoenen iets hebt zitten fantaseren, maar er klopt helemaal niets van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s