Aliens en het drama van Apeldoorn

Standaard

yoda-frank

Het drama in Apeldoorn is een straf van god, volgens een Duitse sekte. Da’s malligheid natuurlijk! Er is namelijk een andere, steekhoudende verklaring voor het gebeurde. Frank Hoogerbeets, geniaal new age-filosoof, rekenkundige en alien-vertegenwoordiger, geeft op de indrukwekkende site van Tessa Koop (u weet wel: de protege van de stichter van deze site) aan de hand van een ingewikkelde berekening een simpele verklaring voor het drama.

Mallemoeder doet ook aan numerologie…

Advertenties

5 gedachtes over “Aliens en het drama van Apeldoorn

 1. Ger

  Weer zo’n typisch menselijk probleem. Er gebeurt iets en hop; er moet een verklaring voor zijn (zie Horst en zijn zielige groepje). Het kan niet zo zijn dat een gefrustreerd iemand gewoon 7 mensen dood rijd (hoe erg ook, zulke dingen gebeuren soms). Maar nee er zit weer eens een diepere bedoeling achter, alleen mensen met een gebrek aan kennis en logisch denkvermogen redeneren zo. Jee trapt in een spijker en beland 6 weken in de ziektewet (met bedoeling uiteraard), je prikt per ongeluk met je vingers door het toiletpapier (ongetwijfeld met een bedoeling). De goden, natuurkrachten, aliens etc. hebben het maqr druk met ons in ons verwende kapitalistische wereldje. En ondertussen moeten ze er ook nog voor zorgen dat er in de rest van de wereld mensen verhongeren (met bedoeling), gemarteld worden(met bedoeling), er dwangarbeid en/of kinderarbeid verricht wordt (met bedoeling) etc. Gelukkig weten we uit het grote antieke “waarheid-zonder-onderzoek-in-pacht-boek” dat de eersten de laatsten zullen zijn. Nou dat is toch mooi om te weten als je elke dag als kind van 7 tot prostitutie gedwongen word, dat er een dag zal komen (kan wel even duren) dat je vooraan staat bij de hemelpoort en je dan de eerste bent. Wat klaag je dan nog, wees god dankbaar dat je uitverkoren bent. Of mischien word je wel opgepikt door aliëns? Surprise, surprise…. en je trauma’s verdwijnen als sneeuw voor de zon. Amen!

 2. JennyJo

  Nou Frank, ik heb er diepe bewondering voor dat je de puf hebt om al die ongelofelijke onzin steeds maar weer op te schrijven.

  Petje af!

 3. mallemoeder

  @ Frank,
  Wie is Ge? En wie is die Frank die zich vereerd voelt? Wie zegt: Nee, werkelijk, geen grap, ik voel mij echt vereerd? Wie is die Frank die vroeger een aardig zakcentje kon verdienen in het rariteitenkabinet op de kermis van Laren? Wie is die Frank die denkt dat X-Files een documentaire serie is? Waarom wordt er op dit moment gekibbeld over bezuinigingen in de Zorg, en in het bijzonder de Geestelijke Gezondheidszorg? Waarom? Waartoe? Waarom denk jij, Frank, dat het een foto is terwijl een leek nog kan zien dat het fotosoep is? Waarom wordt de Publieke Sector uitgekleed. Waarom gaat de zorgzame samenleving naar de verdoemenis? Waarom word jij niet geholpen? Waarom denk je dat solidariteit niets meer voorstelt, Frank? Waarom Frank? Ben je een wereldleider, Frank? Een potentiële Wereldleider, Frank? Red Mallemoeder, Frank! Raak Mallemoeder aan, Frank! Gebruik Mallemoeder, Frank! En Frank: 2=>1! En (het zal jou zelfs verbazen, Frank): 1+68=soixante neuf! Frank…

  Mallemoeder overweegt emigratie! Frank…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s