4 gedachtes over “Alien-ruimteschepen zijn godsonmogelijk!

 1. mallemoeder

  @ Hans,
  Vooraleerst verontschuldigingen voor het late antwoord. Mallemoeder heeft het een beetje drukdruk…
  Als antwoord op je vraag: In de echte wereld is dit de formule waarmee je kunt uitrekenen hoeveel energie je moet meetorsen om een reisje te kunnen maken van twee-, zes-, duizend-, of twaalfmiljard lichtjaren, consumpties incluis. Als u nou gewoon uw huiswerk en een beetje uw best doet, dan zult u zien dat ALIEN-RUIMTESCHEPEN de paddestoelen zijn waarin kabouters wonen!

 2. RickC

  Had wel verwacht dat u deze theorie (jaja, het is nog een theorie) erbij zou halen in uw ”strijd” tegen het UFO-fenomeen.

  Als u uw huiswerk heeft gedaan, was u er misschien achter gekomen dat de formule, waarvan Einstein zelf al heeft aangegeven, oncompleet is. Een basis voor een veel groter werk…

  Want dan heb ik de vraag aan jou:

  De E=MC2 formule zou de theorie moeten demonsteren van een Object-massa dat met het 99% van het lichtsnelheid reist.
  Daarbij is het dus niet op 100%, want volgens de theorie zou je door de tijd reizen.

  Het probleem is als volgend:
  Licht is zichtbaar als het reflecteerd tegen een object, de reflectie hier van word opgevangen door het oog, en tadaa, u ziet.
  Als je met het snelheid van het licht reist, staat alles stil, niets vbeweegt omdat het licht stil lijkt te staan.
  Als je dan van A naar B reist, en je komt bij B aan, dan zit je in een vervormde realiteit omdat het licht dat je ziet nog het zelfde is als je op punt A zit.

  En DAAROM klopt de E=MC2 theorie al niet.

  Dus de vraag is: Heb je het al eens uitgeprobeerd?

  Ohja, de meest prominente energie in het Universum schijnt Electriciteit te zijn, geen zwaartekracht of licht…

 3. mallemoeder

  Mallemoeder voelt zich eigenlijk niet geroepen om vrijblijvendheid, willekeur, opportunisme en tegenspraak te becommentarieren, niettemin:

  Als u deze formule afdoet met “jaja, het is nog een theorie” dan is Mallemoeder geneigd te antwoorden “Neenee, het is geen theorie, want uw alien-ruimteschepen bewijzen het tegendeel.” Maar daar trapt Mallemoeder dus niet in.

  Als u zegt: “Als u uw huiswerk heeft gedaan, was u er misschien achter gekomen dat de formule, waarvan Einstein zelf al heeft aangegeven, oncompleet is. Een basis voor een veel groter werk…”
  …dan moet Mallemoeder toegeven dat zij niet weet wat u bedoelt.

  Dan wat betreft de vraag aan mallemoeder die u inleidt met: “De E=MC2 formule zou de theorie moeten demonsteren van een Object-massa dat met het 99% van het lichtsnelheid reist. Daarbij is het dus niet op 100%, want volgens de theorie zou je door de tijd reizen.”
  Mallemoeder wil niet flauw doen, maar zij begrijpt u niet. Of u moet bedoelen wat de geniale Erich von Dänichen heeft bedoeld. In dat geval zijn de goden kosmonauten.

  Vervolgens zegt u: “Het probleem is als volgend: Licht is zichtbaar als het reflecteerd tegen een object, de reflectie hier van word opgevangen door het oog, en tadaa, u ziet. Als je met het snelheid van het licht reist, staat alles stil, niets vbeweegt omdat het licht stil lijkt te staan. Als je dan van A naar B reist, en je komt bij B aan, dan zit je in een vervormde realiteit omdat het licht dat je ziet nog het zelfde is als je op punt A zit.”
  Nog even afgezien van het feit dat “zien” niet meer is dan dat wat uw hersens (verlaat) interpreteren, moet Mallemoeder weer toegeven dat zij niet snapt wat u bedoelt. Maar Mallemoeder is verdomd blij dat licht geen massa is. Anders liepen veel mensen rond met blauwe ogen! (Grapje, sorry…)

  “En DAAROM klopt de E=MC2 theorie al niet.”
  Nou, niet zo snel: Mallemoeder denkt dat de formule: E=MC2 wel klopt, maar dat de gevolgtrekkingen niet ten volle worden begrepen. En dat is de crux van de wetenschap in het algemeen. Zoeken, vragen, zoeken, vragen zoeken, vragen, zoeken…

  En tot slot:
  “Dus de vraag is: Heb je het al eens uitgeprobeerd?”
  Mallemoeder vraagt zich af: “Wat?”

  En dan nog dit:
  “Ohja, de meest prominente energie in het Universum schijnt Electriciteit te zijn, geen zwaartekracht of licht…”
  Mallemoeder denkt dan toch: Als er iets in het Universum “schijnt” dan is de kans groot dat het licht is…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s