Godzijdank het bewijs…

Standaard

isw40uc-copy
De Britse overheid heeft haar ‘geheime ufo-files’ vrijgegeven. Waarvoor dank! Eindelijk dan het onomstotelijke bewijs dat Groningers niet debiel zijn. Een voorbeeldje uit de talloze bewijsvoeringen:
p38 – 39:
Reports by an anonymous female who claimed to have been approached by a man whilst walking her dog one evening in November 1989. The man told her that he was from another planet, and that “crop circles” had been caused by others like him who had travelled to earth. “One of our more unusual UFO reports” noted a covering letter from RAF Wattisham to MoD and Norfolk police.

U gelooft het niet?
En… Hopla!

6 gedachtes over “Godzijdank het bewijs…

 1. Ecthelion

  Engeland is niet het enige land die dit doet. Canada, Frankrijk en Italië hebben onlangs ook hun documenten vrijgegeven.

  Helaas bewijst dat niks (voor de twijfelaars en de sceptici)

  Voorlopig is het alleen nog maar tasten in het duister, en afgaan op je intuitie (tenzij je zelf een UFO hebt gezien)… zowel gelovers als sceptici.

 2. mallemoeder

  Ach, hun documenten vrijgegeven… Gezien de ‘bewijslast’, zou het niet verstandiger zijn om de anonieme getuigen tegen zichzelf in bescherming te nemen? Laat ik het zo zeggen: het lijkt Mallemoeder verstandig dat het Nederlandse Ministerie van Defensie haar documenten geheim houdt. Al was het maar ter eer en meerdere glorie en de privacy van de Nederlandse debielen… Een Regering dient haar burgers te beschermen!

 3. Jordanvm

  Mallemoeder, u bestempelt alle UFO getuigen dus als debielen?

  Als dat zo is, dan raad ik u aan te stoppen met het plaatsen van dit soort artikelen (m.b.t. het UFO fenomeen) en er pas weer mee te beginnen wanneer u enige kennis van zaken hebt opgedaan.

  Ik kan van uw kant toch nog enigzins begrijpen
  dat het heel vermakelijk is om bepaalde groepen
  compleet af te kraken. Maar als u mensen zonder
  wetenschappelijke kennis ridiculiseert, omdat zij blijkbaar iets ongebruikelijks hebben meegemaakt terwijl U geen bal verstand heeft van het betreffende onderwerp, wie maakt u dan werkelijk belachelijk?

 4. Ger

  Mensen die beweren een ufo te hebben gezien maken vooral zich zelf belachelijk. En…. er is niets wetenschappelijks aan, dat mensen graag liegen om interessant gevonden te worden en/of aandacht te verwerven is niets nieuws. Dat er debielen zijn die het (willen) geloven ook niet.

 5. Jordanvm

  @ Ger,

  Ook jij hebt er blijkbaar geen flauw benul van… ruim de helft meldt het ANONIEM en bovendien, de mensen die het niet anoniem melden hebben niks te winnen behalve hun eigen ridiculisering…

  Alleen maar omdat U nooit een vliegende schotel hebt gezien, wil nog niet zeggen dat ze niet bestaan!

 6. mallemoeder

  @ Jordanvm
  Ufo-getuigen zijn niet debiel. Vliegende schotel-getuigen zijn debiel…
  Vraag: Wat is de overeenkomst tussen Erich von Dänichen en Rien Poortvliet…
  Antwoord: Ze weten allebei wel beter en ze zijn er schatrijk mee geworden.
  Conclusie: Alien-gelovers zijn debielen. Het is niet anders…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s