UFO’s: De feiten!

Standaard

boschdealienkenner1

Mallemoeder krijgt weleens het verwijt, dat niets voor haar heilig is. Dat betreurt ze. En natuurlijk weet Mallemoeder als geen ander dat de bewijzen en feiten voor buitenaardse bemoeienis met ons Aardlingen voor het oprapen liggen. Hieronymus  Bosch (Jeroen voor vrinden, zie foto) leefde van circa 1450 tot 1516. Bosch staat te boek als kunstschilder, maar hij is bovenal visionair en alienkenner bij uitstek van de Lage Landen. Dat laatste wordt op bevel van bovenaf angstvallig stilgehouden door de reguliere media en in het onderwijs. Daar heeft Mallemoeder dus maling aan! Bij nadere beschouwing van zijn op het oog complexe schilderijen ontwart zich namelijk een dramatisch gegeven, dat zijn weerga in de wereldgeschiedenis niet kent.

koekeneiBoven ziet u dat in de Late Middeleeuwen de verhoudingen tussen de Aliens en de Aardlingen soepeltjes verliepen. Het gaat er vredelievend aan toe. Maar schijn bedriegt: Let op de twee met kanonnen voorziene blauwe ruimteschepen (een op de oever van het meertje en een in het meertje wat wijst op de amfibische kwaliteiten van de Alien-ruimteschepen) die dreigend aanwezig zijn. Die domme middeleeuwse Aardlingen hebben nog niets in de gaten…
communicatieOp deze afbeelding is Bosch zelf te zien op het moment dat hij communiceert met de gezagvoerder (B) van het ruimteschip. De engel (C) staat symbool voor telepathische overdracht, waar de middeleeuwse Bosch natuurlijk nog nooit van had gehoord. Dat kun je hem niet kwalijk nemen. Let ook op de Reptilian (A) die Bosch goed in de gaten houdt.


kosmonautOmdat Bosch zijn tijd ver vooruit was en dus niemand hem geloofde toen hij zei dat de Aliens van plan waren een Nieuwe Wereldorde te scheppen, besloot de Alien-gezagvoerder (A) het heft in eigen hand te nemen en de bevolking te waarschuwen geen tegenstand te bieden. De ware aard van de Aliens begint hier al duidelijk te worden!


devooravondDe aanval: Op de grond zijn al enkele Reptilian-commando’s (B) bezig met het voorbereidende werk. Dit schilderij levert voorts het overduidelijke bewijs dat de eerste atoombom (C) niet op Hiroshima gevallen is, maar in de buurt van ‘s-Hertogenbosch dan wel Antwerpen. Terwijl de Lage landen beven onder het Alien-geweld, vliegen UFO’s (A) af en aan om lasers af te vuren op onze arme landgenoten.


reptilianattackOp het hoogtepunt van de strijd zetten de Aliens hun grondtroepen in (B,C,D, F en H). Dat de Aardlingen zich echter niet zonder slag of stoot overgaven, is te zien aan de dodelijk gewonde Alien-sergeant (A). Wat de Aardling (G) aan het doen is, behoeft geen verdere uitleg. Arme man. Schokkend…


deontsnappingJeroen heeft als eerste oorlogscorrespondent en “fotoverslaggever” ter wereld ook een gedetaileerd oog voor de ellende van de verliezers. In hun wanhoop proberen een paar Aardse deserteurs te vluchten in een UFO (A). De UFO-handleiding (B) is echter geschreven in het Aliens, iets waar de suffige Middeleeuwers niet op hadden gerekend. De aanvliegende UFO (C) geeft ze uiteindelijk het genadeschot…


atlantisJeroen Bosch was zijn tijd ver vooruit… Het zijn groeperingen als de Illuminati, de Bilderbergers en door Reptilians geinfiltreerde overheden die ons domme, slaafse burgers onder de duim houden met leugen en bedrog en wapens als chemtrails en HAARP enzo… In de Middeleeuwen stond een man op tegen de overheersing maar niemand geloofde hem en gelooft hem nu nog niet. Maar Mallemoeder krijgen ze niet gek! Zeker niet wanneer zoals boven aangetoond de bewijzen en feiten voor het oprapen liggen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s