Er is meer tussen hemel en Aarde…

Standaard

bewijs
Ze bestaan
Ofschoon Mallemoeder gelooft er nog nooit een gezien te hebben, denkt zij dat ufo’s bestaan. Zo simpel is dat. Dat zit zo:
Mallemoeder is niet geschoold als astronome, ook niet in de hogere natuur- en/of wiskunde, noch in psychologie en/of sociologie. Mallemoeder ziet weleens ongeïdentificeerde vliegende objecten, maar om voornoemde redenen berust ze daarin. Je kan niet overal verstand van hebben. Toch?

Geen hol
Mallemoeder heeft daarentegen wel verstand van lulkoek. Lulkoek is bijvoorbeeld dat zwakbegaafden ‘ufo’ vertalen als vliegende schotel met aliens die de aarde komen bezoeken. Nou, da’s geen ufo. Da’s gewoon een vliegende schotel met aliens die de aarde komen bezoeken. Maar van alle vliegende-schotel-getuigenissen sinds het magische jaar 1947 is geen spatje bewijs te vinden! Niks! Nax! Nada! Niente! Geen hol!

Onderzoekers
Wat wel weer opmerkelijk is, is dat er wereldwijd maar een handjevol wetenschappelijke astronomen zijn en ontelbaar veel amateur astronomen. Deze weldenkende onderzoekers koekeloeren jaar na jaar, maand na maand, week na week, dag na dag (en nacht natuurlijk) het universum in. En laten zij nou nooit een vliegende schotel hebben gezien. Misschien wel een ufo, maar nog nooit een vliegende schotel. Raar, he?

Gintellitente aliens
Stel de zon heeft de afmeting van een basketbal, dan heeft de Aarde de omvang van een appelzaadje die op bijna dertig meter verwijderd is van de bal. Deze schaal indachtig, dan bevindt de dichtstbijzijnde volgende ster zich op 7000 kilometer afstand. Om over de afstand van de andere sterren maar te zwijgen. Niettemin bezoeken vliegende schotels de aarde. Bovendien ontvoert de bemanning af en toe een mensch, een aardling. En dan ontvoeren ze Balkenende niet en Bush niet en Clinton en Poetin niet en Mugabe niet. Nee, ze ontvoeren een paar boeren, burgers en buitenlui… Erg gintellitent zijn die aliens niet.

Conclusietje
Aliens in vliegende schotels. Om wijlen Carl Sagan maar eens te citeren: “Buitengewone hypotheses behoeven buitengewoon bewijs…”

Advertenties

2 gedachtes over “Er is meer tussen hemel en Aarde…

 1. Psyclon-nine

  Laat ik bij voorbaat even melden dat ik GEEN voorstander ben van de praktijken van sekte-leider Anton Teuben, en ook de zogenoemde ”Galactic Federation of Light” vind ik maar 1 grote bullshit.

  Ik vind Mallemoeders artikeltjes altijd wel amusant om te lezen. Vooral omdat de meeste argumenten van haar nergens op zijn gebasseerd! Niks! Nax! Nada! Niente! Geen hol!

  Nouja, misschien op een paar lollige kranten-artikeltjes..

  Kijk, er is een verschil tussen een Scepticus en een Debunker.

  – Scepticus, staat met beide benen (stevig) op de grond, maar staat open voor ALLE soorten claims, die hij/zij dusdanig onderzoekt met behulp van wetenschap. Zo gauw iets NIET wetenschappelijk valt te verklaren, vraagt hij/zij om nog meer bewijs. Maar verwerpt de buitenaardse hypothese NIET.

  – Debunker, gooit alles op een hoopje en geeft het vervolgens een label. Zonder na te denken, Zonder research te doen.

  Helaas valt Mallemoeder onder de Debunkers. Geen flauw benul van de feiten.

  Is zij zich wel bewust van het feit dat UFOs zich al honderden, misschien wel duizenden jaren manifesteren boven de aarde? Dat is bovendien terug te vinden in archeologische vondsten. Zoek op Ancient-Aliens.

  En over de afstand gesproken, volgens Stanton Friedman (kernfysicus en ufoloog die het fenomeen al ruim 50 bestudeert) is het niet zo heel moeilijk om zo’n afstand af te leggen. Het is nogal een hele mond vol, dus verwijs ik u ff naar zijn homepage (ik kan op de een of andere manier geen directe link geven) http://www.stantonfriedman.org

  Persoonlijk interesseert het mij geen bal wat u van het fenomeent vindt. U kunt het ook niet helpen, simpelweg omdat u niet beter weet.

  mvg, Psyclon-nine

 2. mallemoeder

  Omdat het u verder “persoonlijk geen bal interesseert wat ik van het fenomeen vind” heeft Mallemoeder slechts een klein puntje van kritiek: Een scepticus is iemand die de hele godganse dag zijn handen wast. Daarnaast geeft u er blijk van dat u niet weet wat een skepticus is…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s