Over oplichters en domkopjes

Standaard

deoprichterendealien

Eerst een vergelijkinkje
De kosmische hooiberg is groot, onvoorstelbaar groot. Wetenschappers beschrijven deze hooiberg met de huidige, moderne wetenschappelijke inzichten. En dan ook nog vanuit onze aards en antropocentrisch perspectief. Zo hoort dat. Echter, het feit dat wetenschappers tot nu toe slechts een paar hooisprietjes uit die enorme hooiberg hebben getrokken en moeten concluderen dat we de naald nog niet hebben gevonden, maakt de hooiberg niet kleiner maar het is zeker geen reden te concluderen dat de zoektocht onnozel en vergeefs is en dat we moeten opgeven. Per slot van rekening zoeken wetenschappers naar een antwoord. Niet naar kosmisch gezelschap…

De lezertjes van niburu.nl
De domme, kritiekloze lezertjes van niburu.nl willen niet horen dat we ontstaan zijn uit een bordje ‘oer-soep’. De domkopjes snappen niets van mutatie en genetische ongelukjes… Ze willen er ook niets van weten, als ze het al kunnen bevatten. De domkopjes willen horen dat wij ontstaan zijn uit de handige handen van een betrokken en creatief wezen, die ons uit een hoopje klei kneedde.

Op hun wenken bedient
Het kwalijke is dat er mensen – oplichters en/of krankzinnigen – zijn, die ongelooflijk veel idiotie verkondigen die door domkoppen voor waar wordt aangenomen. Het vervelende daarvan is, dat het weken, zo niet jaren kost om die idiotie te weerleggen met argumenten. Dat gaat Mallemoeder dus niet doen! Dat laat Mallemoeder aan anderen over. Kom, laten we ons verbazen over en lachen  – en misschien ook een beetje huilen – om wat domkopjes zoal voor waar aannemen.

Lees hier een interview met en over de twee, krankzinnige en notoire oplichters en sekte-leiders in spe…

Update: 19-01-2009: Lees hier wat het gevolg is van het bezuinigen op de Geestelijke Gezondheidszorg in ons land op de psyche van Anton Teuben… (even doorlezen…)

Advertenties

2 gedachtes over “Over oplichters en domkopjes

  1. Chris

    LOL! Ik bezoek die site regelmatig, maar dat die lui erachter zo gek zouden zijn, kom ik tot nu toe niet bevroeden.
    Een uitermate amusante post:-).
    Ik zou zeggen, ga zo door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s