Lekker mal doen en rijk worden…

Standaard

paravisie
Voorwoord
Dat er in de paranormale wereld idiotie wordt verkocht is Mallemoeder natuurlijk bekend. Wat echt ongelooflijk is, is dat er voor elke fantasie een markt is waar veel geld mee te verdienen valt. Van kwaadwerende zeep die gemaakt is door Indianen volgens geheim recept tot en met een electro-magnetische zapper die aids en gordelroos geneest. Verzin het en het bestaat al. Mensen geven er geld aan uit… Omdat Mallemoeder een zwak heeft voor het slachtoffer en een broertje dood aan de oplichter, neemt hij op deze druilerige zondagmiddag willekeurig twee grote oplichters onder de loep: De heer Knaap en mevrouw Boot. Meneer en mevrouw zijn Energetisch Genezer en ze runnen bovendien een heuse Energieschool. Oordeel zelf…

Niets van terug te vinden
Directrice Boot over haar Energiebehandeling: “Als je jezelf ontwikkelt ga je een hogere energie vibreren, je trillingsgetal gaat omhoog. Die energie kun je vervolgens overbrengen op mensen waarop je je afgestemd hebt. Op die manier is het mogelijk om met behulp van je energielichaam te genezen. Met losse handen als het ware. Je hebt niets nodig behalve je eigen ware zelf. Er komt geen hulpmiddel of techniek meer aan te pas. Ik vergelijk het wel eens met homeopathie, waarbij de kenmerken uit de stof zijn gehaald en tot energie worden gemaakt. Alleen de hogere delen – de wezensdelen – worden gebruikt. Materieel is er niets terug te vinden.”

En…
…mevrouw Boot gaat olijk verder: “In de praktijk maak ik gebruik van de volgende behandeltechnieken: Het gesprek / de coaching / de counseling; Energetische behandelvormen; Energetische Remedies; Energetische Testmethodes; Spirituele begeleiding; Heldere waarnemingen; Klachten- en ziektebehandeling; Geboorte en stervensbegeleiding (contact leggen/begeleiden); Behandeling onverklaarbare klachten en Helende verhalen…

De zwijgende kracht
Meester Knaap is niet echt de spreker van het stel, maar “Met veel enthousiasme boeit hij de studenten met zijn revolutionaire en vernieuwende inzichten, die hij zo weet te vertalen dat iedere student hier werkelijk mee aan de slag kan.”

Mallemoeder kan gaan studeren
Toelatingseisen van de EnergieSchool:
Een goede motivatie & een positieve instelling.
Vooropleiding is niet vereist, levenshouding vinden wij belangrijker.
Alvorens je als student aan te melden bij de EnergieSchool.nl is het van belang dat je goed geïnformeerd bent.

Mallemoeder zegt: Ga maar gauw studeren!
Een consult duurt ongeveer 1 uur per keer. Soms ook langer.
De kosten voor een consult bedragen € 70,-.
Bij een sterk afwijkende consultduur (verdubbeling of halvering) worden dit in de consultkosten doorberekend.
Het bedrag dient ter plekke contant te worden voldaan.
De rekening die U meekrijgt is vaak ook in te dienen bij uw zorgverzekeraar.
De kosten per email
Consult ook mogelijk via e-mail.
Intake-consult: € 45,-.
Vervolg-consult: € 20,-.

De School der Energieën Nieuwsbrief.

Advertenties

Een gedachte over “Lekker mal doen en rijk worden…

  1. Ger

    Zorgverzekeraars die dit dekken moeten ook weer naar school, maar niet naar die van Boot en Knaap. Wel een zeer interessant uurloon, 70 euro. Mischien moet ik ook maar zweverige flauwekul gaan verkopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s