Men kope…

Standaard

mallemoedersbiertjeVoor de komende kampioenschappen Homeopathisch Bierdrinken heeft Mallemoeder een vrij eenvoudig recept, zodat de deelnemers niet ongetraind in het srtrijdperk hoeven te verschijnen.

Ingrediënten: Bier en 25 teilen water.

Bereidingswijze goed lezen, want het luistert nauw: Men kope een krat bier (geen Mallemoeders bier, want dat is al homeopatisch natuurlijk…) van 24 flesjes. Het merk doet er niet toe. Ontkurk 23 flesjes en kieper de inhoud in de gootsteen. Ontkurk voorzichtig het overgebleven, 24ste flesje. Sprenkel, zonder al te veel te schudden, de inhoud van dat flesje in een klaarstaande teil met water. Zorg dat het bier zich goed vermengd met het water. Doe een deel van dit mengsel terug in een bierflesje en ledig de teil en vul de teil weer met water. Sprenkel hier weer de inhoud van het mengsel dat in het bierflesje zit. Herhaal deze procedure nog een 24 keer. Na de 24ste keer heeft u bijna een flesje homeopatisch bier. Bijna, want nu komt het: U gaat het flesje schudden. Wilt u na het drinken een aangeschoten gevoel? Dan schudt u het flesje met inhoud 15 keer. Wilt u strontlazarus worden? Dan schudt u 32 keer.  Sante!

Heeft u in uw ongetwijfeld drukke bestaan geen tijd om zelf uw homeopatisch biertje te brouwen? Koop dan Mallemoeders Homeopatisch Bier. Wij zien u graag tijdens de Nederlandse Kampioenschappen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s