Wat brengt 2009?

Standaard

toekomst
De stand van de zon, de stand van de sterren en de planeten, de vorm van een zwerm vogels en de richting waarin deze zwerm vliegt, de ingewanden van die arme vogels, het werpen van dobbelstenen, het husselen van stokjes, het lezen van de hand, het koekeloeren in een kristallen bol… Sinds mensenheugenis zijn er magiërs die deze oude konst van het voorspellen beheersen. En ze bestaan nog steeds. En vergis u niet: Er gaan wereldwijd miljarden om in de voorspel-sector. Wanneer u het kunt regelen met uw geweten dan adviseer ik u er een graantje van mee te pikken. Ga als volgt te werk:

U kiest een discipline uit de voorspellerij, maakt niet uit wat, en doe zoveel mogelijk voorspellingen. U zult zien dat er altijd een paar uitkomen. En het mooie is: Een treffer onthoudt men en de missers worden toch wel vergeten.

Doe voorspellingen die op zoveel mogelijk situaties toepasbaar zijn. Dit laat de mogelijkheid om de voorspelling aan de reële situatie aan te passen.

Gebruik veel vergelijkingen en net zoveel symbolen, dan heeft u veel ruimte om te interpreteren.

Wees vooral vaag en dubbelzinnig, want dat bespaart u verdere uitleg.

Voorspel rampen: Als er één uitkomt, is succes automatisch verzekerd.

Stel een voorspelling altijd voor als gedaan vòòr de feiten, maar zorg ervoor dat de overeenkomst niet al te goed is.

Bedenk: U bent zelf steeds beveiligd. Geslaagde voorspellingen zijn namelijk toe te schrijven aan het eigen paranormaal vermogen, de mislukkingen zijn te wijten aan omstandigheden.

En tot slot: Krijgt u kritiek, dan vooral doorgaan met voorspellen. Het lichtgelovige publiek selecteert wel voor u en blijft gewoon naar u terugkeren.

Succes verzekerd!

Advertenties

Een gedachte over “Wat brengt 2009?

  1. Ger

    En dit is wel de beste en klopt helemaal: “En het mooie is: Een treffer onthoudt men en de missers worden toch wel vergeten.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s