Welkom!

Standaard

“Keep your mind open, but not so open that your brains will fall out…” Niet zomaar een citaatje voor de  regenachtige zondagmiddag. Nee, het is meer dan dat. Het vormt de rode draad die door deze blog zal lopen. Zeg nu zelf: Gelooft u nu echt dat een dodenfluisteraar “van Jos Brink doorkrijgt” dat Jos niet tevreden is over uw leven? Sterker nog: Gelooft u in dodenfluisteraars? Ja? Bookmark deze site dan en lees de artikelen. Gebruik uw verstand. Bent u daarentegen niet bijgelovig? Hebt u niets met onzin, al of niet overgoten met een mystiek of magisch sausje? Bookmark deze site dan ook. Kunnen we nog eens lachen!

Advertenties

13 gedachtes over “Welkom!

 1. Dennis

  Ik weet niet wat ik moet zeggen over deze site, maar vindt het een beetje te doorgetrokken van iemand die anti van alles is `geloof` ik. Shrijf toch eens iets wat werkelijk in een mensenhart spreekt. En laat ieder in zijn of haar waarde, en spreekt het je niet aan leest het vooral niet en luister dan naar je gevoel! als dit niet geplaats wordt maakt niet uit ik heb gezegt. greetzz Dennis

 2. Hans K

  Laat het mensenhart toch eens spreken en laat de idioten in hun waarde . Naar beeld trouwens,een sprekend mensenhart.

 3. mallemoeder

  Een sprekend mensenhart… Ja, da’s wel een beetje naar… Bijna horror… Niettemin: Er is niets tegen ‘het laten spreken van een mensenhart’ maar dat doen dichters al, dat is oude koek…

 4. Zeg, Goede Vrijdag of geen Goede Vrijdag: Sodemietert u even op met uw ‘geloof’!
  U treft het trouwens niet, want Mallemoeder heeft besloten dat deze dag een uitgelezen moment is uit haar winterslaap te ontwaken! ‘Het is maar waar je in gelooft, of juist niet.’ Denk u nu dat iedereen een IQ heeft, die zo groot is als uw boordmaat?!
  Ongezien, maar zeker weten: De url ‘ziekenhuisdieet.eu’ leidt vast en zeker niet naar (wijlen) de bibliotheek van Alexandrië… U bent dus wat u eet: een ziekelijke stumpert!

  P.s.:
  Mallemoeder gaat vanavond Goede Vrijdag voor u duiden.
  Dus geen spam meer!

 5. @ Manon,
  Dat “Derk Ogilvie de waarheid spreekt volgens sommige mensen” is niet zo bijzonder. Voor de rest is Ogilvie een oplichter en een vervelende penis die euries verdient over de rug van sufkopjes. Uw afval-link kan wat Mallemoeder betreft zo de groene kliko in.

 6. Léon Vrins

  Even alle vooroordelen opzij en dan kennis nemen van het volgende: ‘My son and the afterlife’, geschreven door Elisa Medhus, Amerikaans arts en ooit atheïst. Vervolgens het blog ‘Channeling Erik’, dagelijks verslag van gechannelde ‘gesprekken’ met haar zoon Erik die op twintigjarige leeftijd zelfmoord pleegde. Aardig zijn ook de inmiddels talrijke getuigenissen van mensen op wie Erik zijn grappen en grollen (pranks) heeft losgelaten.
  Wees vooral niet bang van je geloof, c.q. vooringenomenheid, verlost te worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s